TBT Antalya Buluşması.
-
hani ben nerdeyim =P kesinleşti benim iş. cumartesi 5-6 gibi antalyadayım. bi arkadaş karşılayacak. onla biraz oturup yanınıza gelicem eğer cumartesi toplanırsak. pazar sabahtan gidiyorum onun için sadece cumartesi akşamı uygun bana.
birkaç arkadaş bana da gün-saat uydurmak adına cumartesi toplanabiliriz demişler. teşekkür ediyorum hepsine. mahçup oldum valla.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------hani ben nerdeyim =P kesinleşti benim iş. cumartesi 5-6 gibi antalyadayım. bi arkadaş karşılayacak. onla biraz oturup yanınıza gelicem eğer cumartesi toplanırsak. pazar sabahtan gidiyorum onun için sadece cumartesi akşamı uygun bana.
birkaç arkadaş bana da gün-saat uydurmak adına cumartesi toplanabiliriz demişler. teşekkür ediyorum hepsine. mahçup oldum valla.
-----------------------------Biz 6,30'da buluşma yerinde toplanırız, 7de herkez orda olur. O zamana kadarda arkadaşın seni doğu garajına bırakır.
Duraktan alırız seni dayı. -
Baklım şimdiden heycan yaptım :) yarın neler olcak
-
Yarın gidiyorum keşke daha once baksaydım siteye.. neyse siz hele bi buluşunda... biz de dahil oluruz bi ara...
-
Yarın % 50 % 50 gelip gelememe olayım belli olacak afona gitme durumum var eğer afona gitmessek antalyadayım melik senin numaran bende var bir ara kan lazım olmuştu sendne almıştım numaranı.
Bu buluşma neysede bi ara burdur buluşması yapalım amk size ceviz ezmesi yediririm.Burdur da benden başka tbt üyesi var mı?
-
Son up
-
Buluşma düzenleyip, buluşmayı unutan tek adamım zaten.
-
Evden çıkıyorum ben, 7-8 kişi olucaz sanırım.
Saat kulesinde görüşmek üzere. -
Alanya Antalya yolu Belek civarındayım.saat kulesinde buluşmak üzere ...
-
Buluşmadayız Işıklarda nargile içiyoruz, 10 dakikaya kalkıp çorbacıya gidicez çok güzel muabbet var suan.
gelen müritleri yazayım
1- tuncaxxz
2- onbasi_yamtar
3- nevorapat
4- SaNaL_AjaN
5- Prometheus
6- Weskeyy
7- Melik
Gelmiyenler çok şey kaçırıyor, Akşam fotoğrafları atarız öptüm by. :D