TBT Antalya Buluşması.
-
Dün çok güzel bir buluşma oldu :D fotoları şimdi winrar la sıkıştırdıkdan sonra tek parça olarak linkini burada yayınlayacam.Buluşmaya katılan arkadaşlar çekebilir :))
-
harika muhabbet vardı ya resimleri bekliyoruz bikaç tanesi var bendede hepsini bekliyorum
-
Hepsi bir yana kartvizit olayı ile şişme bebek olayı yeter di :D iyi güldük yaa
Edit: http://www.fileserve.com/file/F28YgrX/Tahribat Buluşması.rar
Gelen arkadaşlar için full resimler burda ben siteye upload edemedim malum 1 mb internet kullanıyorum.Gurbetin gözü kör olsun :))))1 -
Ya en yakın zamnda tekrarlıyalım :D bi çorbacı sıkıntımız oldu gerisi süper :D
nevorapat_(a)hotmail.com ekleyinn
-
130 Mb mış indiriyorum..
-

Bu karvizit insanı gülmekten öldürür.
Darısı diğer buluşmalara. -
Allah Allah ben nasıl yabancı kalmışım bu konuya yav :/
-
işim çıkınca gelemedim gelecek buluşmaya %100 gelicem ama tarihi önceden belileyelim martın sonu gibi yapalım mı ?
-
arkadaşlar bir dahaki buluşma planında konuyu pmlerseniz sevinirim konuyu görmemişim :|
-
fazla kalamadığım için herkesten bir kez daha af diliyorum. keşke durabilseydim dedim otele gidene kadar ama ekmek parası mazur görün :)
gerçek şu ki çok eğlendim durduğum zaman içinde. biraz hastaydım nargile içmekten çekindim.
umarım en yakın zamanda tekrar buluşuruz bu sefer kaleiçinde bir yerlere falan gideriz çok sesli olmayan bir yere.
bir sonraki buluşmada bu kadro dağılmaz birde üstüne eklenir 3-5-10 artık nere kadar kişi gelirse çok daha eğlenceli olur.
herkese çok teşekkür ediyorum ve tekrardan af diliyorum. bir sonraki buluşmada veya rastlaşmamızda görüşmek üzere.