folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TBT De En Asosyal Şahsiyet Kim ? ( Benim ( : )

TBT De En Asosyal Şahsiyet Kim ? ( Benim ( : )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    herkes bi psikoluğunu yazdın bilg. veya normal bişe fark etmez örneklerden başlarsak 3 yıl boyunca ilçeden ayrılmadığımı ve yaklaşık 6 yıl bir sürede hiçbir düğüne gitmediğimi sölesem başka var ama siz söleyin ben birinci olmak için diğer psikopatlık ve asosyalliklerimide yazarım :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    6 yıldırmı :))) ben son ablamların düğününe gittim :)) ozamanda orta okuldaydım ünibiteli 2 sene oldu düşün artık :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzz550
    buzz550's avatar
    Erkek
    Bennn :) 13 yaşındayım we 13 sene içinde sadece ve sadece 2 kere istanbulun dısına cıktım boluya 1 günlügüne gittim. düğüne gitmem :) misafir gelince yanlarına gitmem :) bennnn :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    ben asosyalitim yeni cıktı ben uydurdum.....

turkce konusmayı unutmus. karekteristik özellikleri arasında yere tukurmek.. sövmek.. işlemci anakart aglatmak olan....
    fazla konusmayan..ne cennete ne cehennemde yeri olan tek insan

a.k ortalıgın heeee

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    valla bende geçen seneye kadar asosyaldim hiçbişe yapmazdım okuldan biglisayar bilgiasyardan okula sadece bunlar vardı bu sene studyo filan lunapark geziyoz amk internetcafeye bile gittiğim oldu :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    ulen sosyalleşin biraz be=))

... sorcerer & musket ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    abü istanbulda ben 50 sene kalsam yne çıkmama gerek yok dışarı her bi skim var benim yaşadığım ilçe ? 15 bin nifüs geçiyor toplasan 10 bin kişi çıkmaz + 6 seneyi bozan şeyde teyzemin düğnüydü teyzemi severim şimdi gitmesen olmaz aip olur :D eh ne ypaalım dedik gidelim yoksa rekor daha fazla olacaktı neysem mesela bizimkiler televizyona felan bakar misafir falan fistan gelir ben ya odama çekilirim ya dışarı çıkar cafeye uçarım :D
    asosyallik öğrenmek açısından çok güzel bişey ya seviom ben bu işi :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lost_dream
    lost_dream's avatar
    Erkek
    kalabalıkların içinde yalnız hissediyorsunuz.yada insanlarla ortak noktanız yok.
    ya boşver sosyal olsan ne olacak.
    yüzlerce binlerce insan tanıdın hangisine güvenirsin.dünyada gerçekten beni anlayan dostum dediğim bir insan var gerisi boşluk.umurumdada değil.
    arkadaş nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa.
    sosyal yada asosyal sınıflandırmasını sen yap milletin sınıflandırmasına girme.
    sen sosyalsın insanlar asosyal.
    bu kadar.

Tüneli kaçmak içinmi kazmışlar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    antalya gibi yerde yaşayıp 3.5 aylık yaz döneminde sadece 3 kere denize gidip 5-6 defa evden cıkarak ve 17 sa pc başında kalarak kendimi aday gösteriorum :D

Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Ben de o kadar asosyalimki hiç bir düğünü eğlenceyi kaçırmam,her gördüm insanla muhabbet ederim ve eve mahallenin kadınları misafirliğe geldimi onlar gidenen kadar muhabbet ederim :P
    ne bu ya bide övüüyorsunuz asosyalim die...
    sanki çok ii bir halt :D

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sabredin Yaz tatilinde asosyeller için bi portal açacaz hiç bi derdiniz kalmayacak çok yakında.... ciddi ha

Zimbabwe
Toplam Hit: 3633 Toplam Mesaj: 25