folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TBT De En Asosyal Şahsiyet Kim ? ( Benim ( : )

TBT De En Asosyal Şahsiyet Kim ? ( Benim ( : )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek
    kardeşimm yaww bizde sAnAl sosyaliz npalımmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yuzuyorum,dag bisikleti kursuna uyuyim yaz geliyor geziye cikariz bu ara...sonra bilgisayarimla yeterince sosyalim...bu ara bitane de kiz kestirdim tiptan gozume o da beni kesiyor onuda taktimmi koluma yeterince sosyal olurum herhalde ;)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ya gıcık oluyorum asosyalsaniz asosyalsiniz bizene diyorsunuz a.k size gelinde okuyun diyenmi var biz bu yazıyı asosyaller için yazdık adamın kafasını bozup durmayın sizene a.k alayına kadar asosyalim okuma yorum yapacaksan yap ala ala bizenemiş evet saanne nie okuyon bu yazıyı asosyaller ve bizene demeyecekler okusun bizene diyenlere yazmıoz biz burda.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    yukarıda yazdığım mesajı anlayan anladı isim vermiyorum gerek msn dende olsa anladı anlayacak şahıs. zorla sinir ediliyom a.k

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 3636 Toplam Mesaj: 25