TBT De En Asosyal Şahsiyet Kim ? ( Benim ( : )
-
Asosyaller için portal isteriiz yönetim istifa en büyük cimbom :P
-
Kres sınavı bi atlatsın a4 ipneside ne bok yiyosa onları bitirsin açıyoz ağustos civarı hazır olur herhalde
-
Asosyaller için portal isteriiz yönetim istifa en büyük cimbom :P
herşey tamamda cimbom nirden çıktı pis compomlu -
sssss beyler gelin bizee sss açalım sizi sssss
:D:D:D:P:P:P -
herhafta sonu en az 2 kere partiye diskoya giderim arkadaslarla bilordo oynariz her hafta2 3 kere hatta ingilizler filan gelir onlarla kapisiriz sonra seyehat ederim bol bol hattaa test uyguladilar bana nekadar sosyalim diye 30 uzerinden 28 cikti :d hep yeni kisilerle tanisirim nerdeyse dunyanin her bolgesinden arkadasim var bir eski moyok :d
arkadaslarya asosyallik okadar iyi biseymi yani :d cikin gezin eglenin sanalyasamayin hep bitkisel hayattan cikin :d -
Mesaj be_cool tarafindan 22 Nisan 2006 (Cumartesi) tarihinde yazildi.
herhafta sonu en az 2 kere partiye diskoya giderim arkadaslarla bilordo oynariz her hafta2 3 kere hatta ingilizler filan gelir onlarla kapisiriz sonra seyehat ederim bol bol hattaa test uyguladilar bana nekadar sosyalim diye 30 uzerinden 28 cikti :d hep yeni kisilerle tanisirim nerdeyse dunyanin her bolgesinden arkadasim var bir eski moyok :d arkadaslarya asosyallik okadar iyi biseymi yani :d cikin gezin eglenin sanalyasamayin hep bitkisel hayattan cikin :d
-
ben 22 senedir sadece tekirdağa denize gittim istanbul dışına hiç çıkmadım ünivde istanbulda kazandım lanet olmasın :D
bunun yanında şu anda hem bi reklam ajansında asp programcısı olarak gece gündüz çalılşıyorum. onun yanında açık öğretmi okuyorum. bunun yanında 3. üniv için dersaneye gidiyorum. sosyal olarak bitek yemek yiyorum.
hangimiz asosyal siz karar verin -
yaşasın artık bizimde bi portalımız olucak!!
bu arada asosyal olmayanların bu topicte yeri yok bize ayırın burayı :D -
ben çok sosyalim özellikle yazın hergün discoya gidiorm(Kızlar için):D:D:D:D:D:
Toplam Hit: 3634 Toplam Mesaj: 25