T.B.T Guneydogu Bulusmasi (Diyarbakir) Kesinlesti!
-
Tarih: 26 Mayis 2007 / Pazar - Diyarbakir
cumartesı galıba :D -
hocam ben gelmiyom amk :D hackman bugün gel maça gidelim dedi , ben de abimlerle gittim :D öldürecek beni :D olm vallahi arabada yer yoktu kucak kucaa oturmustuk :D
-
aq koyiim böle işin yaw.kaçırıyorum güzelim buluşmayı.cuma ankaraya gidiyorum.hem yeni üye olmuşum tanışıp kaynaşırdık.
-
hocam _sansina kus :D maalesef gelemeyecen :D
-
LordWarrior Sen trek bi adam olmasan arar bi haber verirdin sanada maçınada sokayım ben. Gelesin buluşmaya ....
-
Çok uzakmış amk ben 2-3 saatlik bi yolsa dersaneye die çıkardım evden 8-9 gibi:D akşam 8-9 dönerdim die düşnmüştüm maraş urfa neyin olosaysdı rahat olurdu,yalnız coğrafyam çok zayıfmış:P
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Çok uzakmış amk ben 2-3 saatlik bi yolsa dersaneye die çıkardım evden 8-9 gibi:D akşam 8-9 dönerdim die düşnmüştüm maraş urfa neyin olosaysdı rahat olurdu,yalnız coğrafyam çok zayıfmış:P
-----------------------------Gel aq. Bi işim vardı dersin. Bak çok şey kaçıruyorsun...
-
Amk çok gaza geldim:| annemler yok pazar şmidi aklıma geldi Real le bi konuşalım ondan tam detayları alıym gelmeye çalışıcam bi konuşalım da
-
antep diyarbakır arası 6 saat sürüyor gece 12 arabası felan binersen sabah 7-8 gibi burda olursun sabah seni alırız burda kimseyi sokakta bırakmam :) heleki bu japon kardeşimizsee:D
Edit:Bu arada para konusunda sıkıntı çeken arkadaşlar diyarbakır bildiginiz üzere büyük bi yer deil dolmuş veya vasıta kulanılmayacak şehir içinde paso yuruyecez ayrıca yol hariç 10 - 15 ytl yemek için gider sonra sölemedi vay efendim ben duymadım vay efendim ben görmedim demeyin hesabınızı ona göre yapın
-
hoşt amk..la azrail baba 15 ytl ne yemeği ne hali amk :D ben şişman bi adam olmama rağmen 1 porsiyonla doyuyom..en hayvan gibi acıktığımda da 1.5 porsiyon yerim..ciğerciyi mi yiyecez amk :D