T.B.T Guneydogu Bulusmasi (Diyarbakir) Kesinlesti!
-
Abimi kafalarsam gelirim beni yazmayın ben son anda haber ederim şimdi oğlan olmayalım bi anda:) Otobüs saatlerine de bağlı biraz 5 de fln otobüs varsa sabah ben bi soriym yazılılar vardı daha yolum düşmedi sorarım ama...azrail baba bırakmaz bizi sokakta saolsun hörmetler:P inşallah gelirim
-
lan amk bende gelecem. olm real yarın okuylda göreşelim. la amk parasızşlığın gözü kör olsunç 100 YTL giit lan bugün :D
olm real borç versene :D
-
olm ümrano imrano real götünü kurtarsın hele amk beş kuruşumuz yok. hem okula nasıl gelecem lan dallama yasaklıyız ya amına koyim
-
bende geliyom yarın diyarbakıra gitcem uçakla.. ne tesadüf dimi..
-
2 gundur internete giremiyorum bazı sorunlardan dolayı ama bugun sorunu çözdüm :) Gelenleri bi tekrardan listelesek güzel olur 15 oldumu gelen sayısı?
-
Arkadaşlar benim adımda var ancak ben gelemiyecem:( :'(..
Para bulamadım lan:D..Borcumda var sağa sola zaten :D..sigaram bile yok, Kurdo adımı sil Lan:d..
Ama eğer kurdo paramı verirse gelirim Gerçi vermez sonuçta xursi nin akrabası :D
Kurdo kıçındamıçında bişiler saklıyodur:d.
-
evet beyler...gelebilitem oldu...ama bi önemli buluşmamız daha var..okulun pikniği var ve bu sene son sene....hangisine gitsem acaba ? vallahi karar veremedim..amk bi mesele yi hallediyoz , diğer mesele çıkıyo :D neyse ben düşünem + arklarada danışam...bakacam artık :p ama büyük bi ihtimalle tbt buluşmasına gelirim :D
edit medit : gelmemem durumunda arkamdan konuşan , toptur , bülent ersoydur ve de artodur :D:D ayrrıca subterano gl amk sigaran benden :D :p :D
-
hocam yok yok vallah yok..ama şu 4 yolda bi gece çalışırsam sanıyorum bişiler yapabilirim:D.ki o kadarıda fazla olur:D.
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
olm ümrano imrano real götünü kurtarsın hele amk beş kuruşumuz yok. hem okula nasıl gelecem lan dallama yasaklıyız ya amına koyim
-----------------------------
la om krm bende money var ama harcarsam sonradan birlerim amıma oyar kalırıum. nepcaz lanheşle ben sna msn de sorarım bi bakalım.. vakit geldi lan ... okuldanda 5 yemişsin galiba. cazanı infz ediorlar demek. neyse hayırlısı bkalım :D
-
Bi de arkadaşlar ya bu fotoraf makinası meselesi...
Fotoğraf makinası geterinler lütfen belirtsinler yani... Ben bi tane digimakina getiririm. 512 mb kart takarım. Sizlerde getirirseniz daha ii olur her halde.
Neyse getirecekler pm filan atsınlar reale oda konuya eklesin işte makina getirecekleri...