TBT Hocaları Ufak Müridlere Neden Eziyet Ediyolar?
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------
ben sewmedin sei acikca soluyorum bi gel bakta ne oluyor gor ( tehdir del yanlıs anlama )
-----------------------------Varya bu adam böyle diosa siz bittiniz :| alır ağaca vurur,sora kafana boş şarap şişesini vurur,iice döver üstünede işer :|
NOT:Şaka biyana adam hem bonus,hem psikopat,hemde şarapçı :C yapcam derse yapar :| :D :P
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Büyük küçük farketmez :F yamuk yapıldığı an böyle ağaca sokarız (H) http://www.metacafe.com/watch/1263048//
-----------------------------ehuehueh yarıldım ulen :D
-
Chingis bunu yazdı:
-----------------------------Sen istemezsen kimse bir bok yapamaz sana merak etme . Sen istemediğin halde kimse seni ağaca falan vurduramaz . İster şaka amaçlı , ister ciddi anlamda .
Ağaca vurdurulacaksa da şaka amaçlı olur , belli bir grup her zaman yapmaz , bu kadar basit . Doğal olarak bir sınıf üstünlüğü de oluşmaz .
sen böyle diyon başka hoca böle diyo ben anlamıyorum ki kime inancamı? -
sor bakam nurky'e olan hayranlıgımı,sor bakam bu yasta bu fırlama zekasına olan hayranlıgımı sor bakam en ufak bir saygısızlık etmişmiyim ?
Bunları yapanlar varsa zaten onlara hoja denmez..
A4 vardır mesela kendisi beni tanımasada ben onu çok yakından tanırım ve veledin müritliğine hastayım 4x4 lük bir mürittir bence.. bunlar sadece tanıdıgım ufaklıklar dahasını tanırsam emınım örneklerimde artar..
Öyle bişeye şahit olmadım ama varsada zaten cezasını anında alır hee almadı mı ? Hemen destek@tahribat.com mail at işin tatlıya bağlansın böyle yaş muhabbeti yapan veletleride sen hiç kafana takma abileriniz burda huleynn ;) -
lejyoner_ bunu yazdı:
Chingis bunu yazdı:
-----------------------------Sen istemezsen kimse bir bok yapamaz sana merak etme . Sen istemediğin halde kimse seni ağaca falan vurduramaz . İster şaka amaçlı , ister ciddi anlamda .
Ağaca vurdurulacaksa da şaka amaçlı olur , belli bir grup her zaman yapmaz , bu kadar basit . Doğal olarak bir sınıf üstünlüğü de oluşmaz .
sen böyle diyon başka hoca böle diyo ben anlamıyorum ki kime inancamı?
-----------------------------Ben gittim , bana bir b.k yapamadılar demiyorum . Hiç bir buluşmaya gitmedim fakat istemezsen yapamazlar yani , bu kadar basit .
-
nikoteen bunu yazdı:
sor bakam nurky'e olan hayranlıgımı,sor bakam bu yasta bu fırlama zekasına olan hayranlıgımı sor bakam en ufak bir saygısızlık etmişmiyim ?
Bunları yapanlar varsa zaten onlara hoja denmez..
A4 vardır mesela kendisi beni tanımasada ben onu çok yakından tanırım ve veledin müritliğine hastayım 4x4 lük bir mürittir bence.. bunlar sadece tanıdıgım ufaklıklar dahasını tanırsam emınım örneklerimde artar..
Öyle bişeye şahit olmadım ama varsada zaten cezasını anında alır hee almadı mı ? Hemen destek@tahribat.com mail at işin tatlıya bağlansın böyle yaş muhabbeti yapan veletleride sen hiç kafana takma abileriniz burda huleynn ;)
vayyyy be eyw. nikotin abim bende seni tanıyorum abi msj lardan dan konu cevaplarından felan ama yukarıdaki video linki biraz acı olmuş abi yaw ağaçda baya büyük müş :) -
küçüklere yamuk yapanın skini kesip ağzına dikeriz.yok bu olmadı tırnak çıkartan genlerini bulup götüne monte ederiz oturmaya hasret kalır.
heyecanla gelen edit : bu melecesh bacı foruma kibariye gibi bir hava kattı..yanlız şu başlığı açan çocuktan daha fazla bir zekâ parıltısı görmüyorum kendisinde.
-
Durqrimast bunu yazdı:
punk is not dead ...... rock cılıgında sewdim ama gorduum yerde agaca gecircem seni
barışarock'ta bu adamı 5 kişi zaptedemedik kurtuldu elimizden eşşek :)) şimdi eğer ağaca geçircem diosa kesin geçirir :)) -
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------küçüklere yamuk yapanın skini kesip ağzına dikeriz.yok bu olmadı tırnak çıkartan genlerini bulup götüne monte ederiz oturmaya hasret kalır.
heyecanla gelen edit : bu melecesh bacı foruma kibariye gibi bir hava kattı..yanlız şu başlığı açan çocuktan daha fazla bir zekâ parıltısı görmüyorum kendisinde.
yavaş monte et :| -
gelsen bi şey olmaz korkma rahat ol yani.