TBT Hocaları Ufak Müridlere Neden Eziyet Ediyolar?
-
lejyoner_ bunu yazdı:
-----------------------------evet benimde yaşım ufak ve bir aralar heybeli ada buluşmasına gelecektim ama :) forumda baya bi eziyet cevapları aldım ve DiKiZ_AyNaSi na yapılan eziyetleri öğrenince biraz tırsmaya başldım hocalar ufakların şeylerin ne istiyonuz yaw?
@konuları doğru yere açsan kimsecikler bişi demez...
-----------------------------hoca sen basta yanlıs yaptın senın yaptıgına "essegın aklına karpuz kabugu getırmek" denır :) adamlar belkı yapmayacaktı ama sımdı sen gelın benı agacla tanıstırın dedın :)
-
kardeşim heybeliadaya gel. bişey yapamazlar ben varım. zaten exca ode ve diğerleri gelmiycek.
beraber uçurtma uçururuz.bisiklete bineriz. gel tamam mı:)
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim heybeliadaya gel. bişey yapamazlar ben varım. zaten exca ode ve diğerleri gelmiycek.
-----------------------------
Durq nolCek ?? XD -
korkmayın rahat rahat gidin buluşmaya gençler bişey olmaz adam yemiyolar orda.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Cebitte beklenmedik kişiler direklerde sallandırılcak ja xD
alayımız banlanacak ondan sonrada :D
jajaj :D -
Mylitta bunu yazdı:
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim heybeliadaya gel. bişey yapamazlar ben varım. zaten exca ode ve diğerleri gelmiycek.
Durq nolCek ?? XD
-----------------------------neolcagini soliyimgambus diodu 2 kisiyi gecicirm ben de beraber mayrip we lejyoner kurbanlar belli oldu :D hadi bakalim
-
hoca aslında ben yeni gelenleri ve küçükleri ezmekten yanayım ni tekimde öyle yapıyorum :)) tahribat da sabırlı adamlar lazım hemen parlamayan anlayışlı bilgi kişiler bu site için daha iyi olacaktır fikrindeyim
-
bizimde amacimiz bu zaaten sadece icine biraz saka karistirdik