TBT Hocaları Ufak Müridlere Neden Eziyet Ediyolar?
-
yaw şu üniversiteyi istanbuldakilerden birini kazansam da buluşmalara bende gelsem de sonra bilmiom yaparız bişiler:D
-
Sadece sunu diyorum....
Yakında Sinemalarda...29 haziran
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------Sadece sunu diyorum....
Yakında Sinemalarda...29 haziran
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
-----------------------------
tmm naneyi yedik zaten qambler hocanın profilde iza etmiş -
comler bece korkmasin cunku hic beklenmeyen birine yapcam :D
-
Cebitte beklenmedik kişiler direklerde sallandırılcak ja xD
-
bence çömler korksun :D ben 2 çömü aynı anda kaldırabilirim xP
-
qaMbLer bunu yazdı:
bence çömler korksun :D ben 2 çömü aynı anda kaldırabilirim xP
ne korkutuyosunuz çocukları ayıp ayıp. -
lejyoner_ bunu yazdı:
-----------------------------evet benimde yaşım ufak ve bir aralar heybeli ada buluşmasına gelecektim ama :) forumda baya bi eziyet cevapları aldım ve DiKiZ_AyNaSi na yapılan eziyetleri öğrenince biraz tırsmaya başldım hocalar ufakların şeylerin ne istiyonuz yaw?
@konuları doğru yere açsan kimsecikler bişi demez...
-----------------------------şu tahribatı nasılda hayat gibi görüyorsunuz nie eziyor nie ediyor ??
NE diyim sana.Bende zamanında çok şeyle karşılaştım.Nelerle..Bir sürü kişiyle kavga ettim.Ayrıcalıklar yapıldı.Sen o zaman yoktun iyiki.Şu anda tahribat bana göre en iyi en objektif zamanında.Ezilme meselesine gelince.Kimse seni ezmez.Fakat şu mesajdan sonra git kendine yeni bi üyelik al..
Hayoır hayat gibi görmeyin yok tahribatta herkez beni ezdi yaşayamam edemem ??Merak etme yine burdan kafa dengi 3-4 kişi bulursun.Ben öyle yaptım kafamın dengi (her kesimden adam var sol-sağ şu bu değil kürdünden dinsizine, dinine sımsıkı bağlı olandan komünistine faşistine...) adamlarla sımsıkı olduğun sürece tahribatta sırtın yere gelmez.
Hele mitnick vardı ordan başlayıp deca, rene, compü ... ile devam eden yönetici olupta hiç bir artistliği olmayan, yardım etmek için uğraşan adamlarlada biraz takıldın mı tahribat güllük gülistanlık oluyor.Sonra bakıyorsun asosyal olmuşum.Sırf bu yüzden msne falna girmiyorum bilgisayara az giriyorum.Bu dostlarlada görüşemiyorum.Ama herkeze her defasında selamlar..
-
Tahribat Yönetimine Rüşvet Teklif etmezsen bişey olmaz Zannımca, Çünkü Yönetim olarak Türkiyede Temiz Kalmış bir burasıdır. Buradaki Yönetim, Para çalmaz, Rüşvet yemez, Haksız yere Banlamaz. Haksız yere Ağacada Sokmaz. :)
Rahat ol Canım Sen git Buluşmaya, Yiyin için Eğlenin Bizede Sizden geriye çekilmiş Hatıra Resimlerinize Bakmak kalıyor. :)
-
soru işareti..