TBT Müridi & Müridesi Bunları Zaten Biliyor Ancak Gelin Hafızamızı Tazeleyelim (WİKİLEAKS )
-
acikistihbarat bunu yazdı:
-----------------------------
sahtelere değil gerçeklere inanmalıyız.
-----------------------------Nedir gerçek?
-
acikistihbarat bunu yazdı:
1. si BEN ne işçi partiliyim nede herhangi bir partiyi tutuyorum en son CHP verdik bir daha da bu adamlara oy kullanmam hepsinin danışıklı dövüşüklü olduğunu düşünüyorum. Kime vereceğimi sorarsan oyumu emekli bir askerden yana kullanacağım.
2. Doğu Perinçek zamanında 2 kez PKK lı it ile görüşmüştür. Bu görüşmelerinden öncede Mustafa Kemal in Kurtuluş savaşında uyguladığı siyaseti uygulayacağını söyleyip görüşmüştür. Gidipte destek vermeye gitmemiştir....
TEK AMACI ABD nin Körfez savaşı sırasında çekiç gücün yerleştiği bölgelerde ( bu günkü pkk kamplarının olduğu yerdir) ayrılıkçı oluşumları engellemek ve görüşmekti. BU GÜN BU TUTUM DÖNEMİN HÜKÜMETLERİ TARAFINDAN UYGULANSAYDI KÖRFEZ SAVAŞINDA BU BÖLGELERDE AYRILIKÇI HAREKET ÖNLENSEYDİ KANDIRILMALARI ENGELLENSEYDİ PKK ASLA OLMAYACAKTI.....
3. Doğu Perinçek hayranıda değilim tutupta kimseyi sahiplenecek değilim...
4.89 91 yılları arasında onlarca gazeteci görüşmüştür bu itle nedense sırf bu adam görülüyor...
Madem Perinçek batı ile aynı tarafta aynı amaca hizmet ediyor... Aydınlık dergisinde tee 15 yıl önce gül ve erdoğanın abd tarafından iktidara hazırlandığı deşifre eden. Nato ile içimize giren pis işler çeviren süpernato yu gladyoyu neden deşifre etsin. Aynı amaca hizmet etmekle uyan herhangi bir faliyetini göremedim ben açıkcası...
acikistihbarat inan ne yaptığını anlamıyorum hocam. Hep muhalefetsin... 2011 de olacakları gör bu füze kalkanından sonra referandumdan sonra abd kulislerinde konuşulanlardan adamların planını göremiyormusun? fethullahçı örgütlenmemin pek çok dincinin hocanın şeyhin bu işte kullanıldığını gçremiyormusun?
2011 çok fena şeyler olacak 2012 de dahada ileri gidecekler. Yazıkki adamlar bunları kendi köşe yazılarında yazıyor. Graham Fuller, Robert gates dick casey gibi önde gelen bu küresel örgüt üyeleri amaçlarını açık açık belirtiyor. yapacağız diyor.
Sen çeşitli yayın organlarının birşeyler yapmaya çalışan insanların uğraşlarını kötüleyenleri örnek olarak gösteriyorsun. Bu vatan hepimizin kardeş yahu ne yaptın :S
Ben Banu AVAR ın vatanseverliğinden ve Kemalist liğinden asla şüphe etmem. İcraatler herşeyi belli eder.... Ödül alan gazetecileri görüyoruz ilişkileri. Hepsi Soros çu değil mi?
-
acikist. siyaset ?
arkadaslar konunun işçi partisiyle ne ilgisi var banu avar cikip işçi partiliyim demişmi ?
bugun ulusal kanal tamamiyle halktan aldigi desteklerle ayakta durmakta. ve banu avarda gönülverenlerden
ulusalkanalla işçi partisini önce bi ayırın birbirinden !
ferit ilsever apoyla görüşmüş foto cekilmis (pkklı)<---- bu mu? bi arastir bakalım o dönem içerisinde bütün medya mensubları gidip röportaj yapmismi? mehmetali birand baskanım derken apoya
ferit ilsever in o döneme ait görüntü yada belgelerini incele bakalım
neyse konu burda siyaset degil ve banu avarın bir çizgisi var bunu kavra önce.. onun ,bu memleket için yaptıgı o belgeselleri bi izle izlemeden önyargılarınla önden önden çıkışma!
eyv moruk paylasim için
-
unutmadan ulusal kanala destek vermek bir görevdir bugun.
edit: reklam olmasın linki kaldırıyorum araştırmak isteyen zaten bulur
-
----------------------
eksik bilgiler var istihbarat arkadaşım tamamlayayım oraya koyduğun tablo eksik:) Orada olmayan isimler var bu 1. Dediğin örgüt varken PKK daha yoktu oluşumu bile düşünülmüyordu Ankara'da Siyasal bilgiler okuyordu Apo.Birde bir yanlışlığı düzelteyim PKK kamplarında eğitim görmediler aralarında Ferit İlsever ve şimdinin bazı ünlü gazetecileri Yaser Arafat ın Filistin deki kamplarında eğitim gördüler. Dahası Banu AVAR gibi bir gazeteciyi iddialarını özgürce söyleyemediği bir platform bulamayıpta Ulusal kanal dasöylettiğimiz için biraz çuvaldızı kendimize batırsak derim ben.
Edit: Herdaim milliyetçimiz çoook ama günümüzde yurtseverimiz yok denecek kadar az!!!
-
SweetyVolty bunu yazdı:
9/11 saldırısı bin ladinin adamları tarafından başka güçlerce eğitilerek yapıldı... Tahmin edin o 'güçler'i.... Ondan sonra da bir eli balda bir eli yağda saklanılan bin ladini düşünün...
9/11 tamamen Federal Dunya Devleti diye adlandirilan pislikler tarafindan ayarlandi, elit gruplar. laden SADECE KUKLA. ve belgelerde Bilderberg Groups un adi da geciyor. bu adami bulurlarsa hic sansi yok..... kimse kurtaramaz amk... -
ulusal kanalı ömründe acip izlemeyenlerden anti ulusal kanalcılık ne desen bos
Memleket isterim, Ne baska dert, ne gonulde hasret olsun, Kardes kavgasina bir nihayet olsun
-
Rmk bunu yazdı:
ulusal kanalı ömründe acip izlemeyenlerden anti ulusal kanalcılık ne desen bos
Memleket isterim, Ne baska dert, ne gonulde hasret olsun, Kardes kavgasina bir nihayet olsun
----------------------------- -
konuyla alakalı değil ama bu banu avar karısınada ayar oluyorum.kendini çok türkiyenin wikileaks i gibi yapmaya çalıştı beceremedi.biraz felaket tellallığı war biraz bilim kurgusu war. sanki kendisi bu dünyadan değilde türklere akıl veriyo pozisyonuna sokuyo kendni.
-
degree bunu yazdı:
konuyla alakalı değil ama bu banu avar karısınada ayar oluyorum.kendini çok türkiyenin wikileaks i gibi yapmaya çalıştı beceremedi.biraz felaket tellallığı war biraz bilim kurgusu war. sanki kendisi bu dünyadan değilde türklere akıl veriyo pozisyonuna sokuyo kendni.
-----------------------------Konuşan, akıl veren çok da iş eyleme, yönetime geldiğinde hepsi pus oluyor.