TBT Müridi & Müridesi Bunları Zaten Biliyor Ancak Gelin Hafızamızı Tazeleyelim (WİKİLEAKS )
-
Off! Off! Davul zurna saz resmen. Yine bir ton şey yazıp yırtacaktım kendimi nasılsa boşa gidecek. sakin - sakin..
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------
degree bunu yazdı:
konuyla alakalı değil ama bu banu avar karısınada ayar oluyorum.kendini çok türkiyenin wikileaks i gibi yapmaya çalıştı beceremedi.biraz felaket tellallığı war biraz bilim kurgusu war. sanki kendisi bu dünyadan değilde türklere akıl veriyo pozisyonuna sokuyo kendni.
-----------------------------Konuşan, akıl veren çok da iş eyleme, yönetime geldiğinde hepsi pus oluyor.
-----------------------------aynen öyle hani biri bi toplumu galeyana getirir bi şeye kışkırtır yapmak istediğini o topluma yaptırır ya kendisi sadece konuşur o durumda.sorsan öldük bittik boşuna yaşıyoruz.
-
herkesin ufkunun acılması dileğiyle ;) paylasım için saool.
edit: ayrıca çanlar çalıyor Vanga nene yine tuturdu galiba 3. Dünya Şavaşı kapıda hemde Ortadoğu denen tarlada. -
pisikleet bunu yazdı:
edit: ayrıca çanlar çalıyor Vanga nene yine tuturdu galiba 3. Dünya Şavaşı kapıda hemde Ortadoğu denen tarlada.
-----------------------------yıl 2010 gündem fal. ufkun epey açıkmış arkadaşım.
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------pisikleet bunu yazdı:
edit: ayrıca çanlar çalıyor Vanga nene yine tuturdu galiba 3. Dünya Şavaşı kapıda hemde Ortadoğu denen tarlada.
gidipte konunun vardıgı yeri vurgulamak için kullandıgım argümanı sorgulaman yetti bna nolur bunun altına daha yorum yapma o ufka bukadar yorum yeter çünkü. -
Rmk bunu yazdı:
unutmadan ulusal kanala destek vermek bir görevdir bugun.
edit: reklam olmasın linki kaldırıyorum araştırmak isteyen zaten bulur
-----------------------------aynen hocam canı gönülden katılıyorum.. ayrıca bir hayli güldüm. çamur at izi kalsın. pkk propagandası ve ulusal tv :) acikist kardeş kaç kere seyrettin o kanalı??
-
Edit : //
-
Wikileaks'de, hakkında en çok belge bulunan Ülke olmamıza rağmen ilginçtir sadece ilk gün hakkımızda birkaç belge yayınlandı, ikinci gün de 3-5 belge verdiler, sonrasında buralardan sızan bir belge yok..
-
pisikleet bunu yazdı:
ulquiorra bunu yazdı:
pisikleet bunu yazdı:
gidipte konunun vardıgı yeri vurgulamak için kullandıgım argümanı sorgulaman yetti bna nolur bunun altına daha yorum yapma o ufka bukadar yorum yeter çünkü.
-----------------------------Senin gibi geniş ufuklu arkadaşlar ufuklarından elde ettikleri bilgileri bizimle paylaşsa da biz de nasiplensek. Hani ufkumuz dar ya ondan diyorum.
-
Bu kadınıda yakında bombalarlar 05.12.2010 saat 01:52