TBT Müridi & Müridesi Bunları Zaten Biliyor Ancak Gelin Hafızamızı Tazeleyelim (WİKİLEAKS )
-
bişi olmaz o kadına senden benden cok yasar
-
gerçi doğru artık öldürmüyorlar hapise atarlar
-
-----------------------------Senin gibi geniş ufuklu arkadaşlar ufuklarından elde ettikleri bilgileri bizimle paylaşsa da biz de nasiplensek. Hani ufkumuz dar ya ondan diyorum.
-----------------------------
banu avar fanı fln degilim ama bu konu için güzel tespitleri var.Mesela paranın yolunu takip etmiş yada wikileaks ambleminde ki ayrıntıyı göz önüne koymuş bunun gibi detaylar.Anlıcagın paylaşıma teşekküer ederken bunları görmeyenler, hala yeterli milli müdafaa düşüncesine sahip olmayanlar ve senin gibi ufku dar elinde cımbız laf cekmeye çalışanlar adına ' artık ufkunuzun genişliceği' düşüncesinden dolayı o teşekkürü yapmıştım. -
Hala Türkan Saylan diyor, bu örümcek kafalıya sövsen burda yok efendim tartışmayı bilmiyor oluruz. Bu adamla daha ne konuşacaksınız? Boşverin.
-
Bu Banu Avarın videolarına nereden ulaşabilirim...?
-
www.guncelmeydan.com forumda çok fazla köşe yazarı takılıyor yazılarını yayınlıyor youm yapıyor sohbet bile edebilirsin. yaş ortalaması büyük ama sıkılmadan anlatırlar...
facebook dada grupları var sanırım.
-
www.guncelmeydan.com forumda çok fazla köşe yazarı takılıyor yazılarını yayınlıyor youm yapıyor sohbet bile edebilirsin. yaş ortalaması büyük ama sıkılmadan anlatırlar...
facebook dada grupları var sanırım.
-
pisikleet bunu yazdı:
-----------------------------Senin gibi geniş ufuklu arkadaşlar ufuklarından elde ettikleri bilgileri bizimle paylaşsa da biz de nasiplensek. Hani ufkumuz dar ya ondan diyorum.
banu avar fanı fln degilim ama bu konu için güzel tespitleri var.Mesela paranın yolunu takip etmiş yada wikileaks ambleminde ki ayrıntıyı göz önüne koymuş bunun gibi detaylar.Anlıcagın paylaşıma teşekküer ederken bunları görmeyenler, hala yeterli milli müdafaa düşüncesine sahip olmayanlar ve senin gibi ufku dar elinde cımbız laf cekmeye çalışanlar adına ' artık ufkunuzun genişliceği' düşüncesinden dolayı o teşekkürü yapmıştım.
-----------------------------Sitede ne kadar kendini beğenmiş mürid varmış. Karşınızdaki insan hakkında en ufak bilgiye sahip olmadan tek bir yoruma bakarak ne güzel de yargıya varıyorsunuz. Biri gelir dar görüşlü der, diğeri araplar hakkında senden daha fazla bilgim var der. Ama bilgini göster deyince de aynı Banu Avar gibi laftan öteye geçemezler.
Tamam arkadaşım senin ufkun geniş, benimki dar.
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------pisikleet bunu yazdı:
banu avar fanı fln degilim ama bu konu için güzel tespitleri var.Mesela paranın yolunu takip etmiş yada wikileaks ambleminde ki ayrıntıyı göz önüne koymuş bunun gibi detaylar.Anlıcagın paylaşıma teşekküer ederken bunları görmeyenler, hala yeterli milli müdafaa düşüncesine sahip olmayanlar ve senin gibi ufku dar elinde cımbız laf cekmeye çalışanlar adına ' artık ufkunuzun genişliceği' düşüncesinden dolayı o teşekkürü yapmıştım.
-----------------------------Sitede ne kadar kendini beğenmiş mürid varmış. Karşınızdaki insan hakkında en ufak bilgiye sahip olmadan tek bir yoruma bakarak ne güzel de yargıya varıyorsunuz. Biri gelir dar görüşlü der, diğeri araplar hakkında senden daha fazla bilgim var der. Ama bilgini göster deyince de aynı Banu Avar gibi laftan öteye geçemezler.
Tamam arkadaşım senin ufkun geniş, benimki dar.
OK.