TBT Müritleri Hangi Spor Dallarıyla İlgileniyor
-
E-Spor :) bir de kol yapacak kadar fitness
-
Haftada 300km bisiklet sürerdim. Arabayla o yolu bir kere gidince bisiklet sürmeyi bıraktım :)
yunusdogan tarafından 08/May/26 22:43 tarihinde düzenlenmiştir -
bana sormadın farzediyorum (: günlük volkır(tutunarak yürümeye yarayan tekerlekli bisiklet diyeyim)la yürümekten başka bişey yapmıyorum/yapamıyorum/neden yapayım, zaten benim gibi adama çok bile (:
oyun spor sayılırsa satranç bilirim 1 tane bilen arkadaşım var denk gelirsek oynuyoruz, tavlada herkesle çakışabilirim (: okey, batak zaten bilmek farz (: halı sahada maç falan zaten oynayamam.
-
Yüksek Atlama yaparım.
uZun atLamayi cok severim.
Gülle atarım arada.
Sırıkla atlarim.
Bide Ciritle atlarim.
-
eskiden futbol vs oynardım sonra bıraktım şimdi işten sonra hafif tempo basketbol oynuyoruz arkadaşlarla
onun dışında 2 günde bir akşam dışarı çıkıp 1 1.5 saat yürüyüş yapıyorum kafi diye düşünüyorum :D -
Eğer çıkılacak kat sayısı 2'ye eşit veya azsa merdiven kullanıyorum. Sporum bu kadar.
-
Uyanır uyanmaz koşu bandında 5er dakkadan iki parti koşu , 20 dk da hızlı yürüyüş ardından elma ve sigara.
-
bhttnfndk bunu yazdı
okçuluk yapardım oklar cok pahalı kırılıyor ve sağa sola sıktığım için kayboluyordu bıraktım şimdi tekrar alsam mı diye düşünmeye başladım bi bakayım temiz birşey bulabilecek miyim
İki milli sporcu lise arkadaşımdı. Zor spor ha baya kondüsyon da lazım kas mas o bu şu.
Teki ok ve okçuluk malzemeleri satan bir business kurdu 10 15 yıl evvel eticaret/distribütörlük/toptan vs.., hala devamdır mutlaka. TR de en bilineni o olabilir iyi kazanıyordu diye tahmin etmekteyim.
Okçuluk dediğin osmanlicilik oynanan ortamsa (trt dizileriyle hyple nan şu spor'umsu etkinlikimsi şeyler) aman hic almayayim midem ekşiyor onu da mahalle arkadaşlarım yapiyordu BBP li bir kitle var da tanidigim çocukluk arklarım istanbul il baskanlari vs.. kendilerini fatih sultan mehmet torunu saniyorlar, dizilere kiliç patch arma şapka satip s*kolardi osmanlicilik ayagina. Millete gezi mezi workshop spor pazarlıyorlardı.
-
haftada 2 kere yüzmeye giderim, profesyonel dalgıcım. şimdilik kafi geliyor ya :S
-
20+ senedir gures, ve diger yakin temas sporları. Raketbol, piklebol, ve sorf.
Uzun ve saglikli bir hayat için hepimizin sporlar yapmasi cok önemli.