TBT Müritleri Hangi Spor Dallarıyla İlgileniyor
-
Fitness yapıyorum. Daha yeni sayılırım ama hafta 2-3 kez 5-10k koşuyorum. Havaların iyi olmasını bekliyordum. Bebek'te koşu gruplarına katılıcam, fena ortam var :D Şu sıralar Haliç'te kano, kürek vs ilgimi çekiyor, araştırma içerisindeyim..
Dönem dizileri vs daha piyasada yokken geleneksel okçuluk yapardım. Şimdi 40 yılda bir ormana gidince yanıma alıp bi kaç atış yapıyorum o kadar :(
-
Fitness, içine barfiks dips şınav vesaire de sıkıştırdım. Salona kayıtlı olduğum halde parka gidiyorum, yüksek yerlere çıkıyorum arada. Özellikle yeni başlayanlara tavsiyem önceliğiniz haftada 5-6 gün yapmak, mükemmel kalori hesabı yapmaktan ziyade istikrarlı olmak olsun. Haftada 2-3 gün ve kalori hesabı olmadan baya memnunum. Öyle bench yarışına falan da girmedim hiç. Progressive overload konusuna ve formumu iyileştirmeye dikkat ettim sadece. Onun dışında satranç giriyorum arada chess com'da. Yarı maraton falan katılmak istiyorum denk gelirse, yazarım hatta gelen var mı diye öyle bi durumda
-
4 ay orman ,sahil ,dağ ,bayır yürÜyüşü bütçe ve zaman kadar .
8 ay lanet ist sahil yolu yürüyüşü .
https://hizliresim.com/smuuaxl
samaccc tarafından 11/May/26 01:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Kaya Tırmanışı (Climbing)
-
-
- P2 Yamaç paraşütü pilotuyum,
TxT tarafından 11/May/26 12:12 tarihinde düzenlenmiştir
- 2 Yıldız dalgıçım derin dalışta dalış kayıt defterinde 75+ dalış var kayıtlı olmayan 160'ın üzerinde
- Milli durgunsu kano hakemiyim 2013 de başladım
- Dağcılık federasyonunda lisanslı yaz temel, yaz gelişim, ileri kaya eğitimlerini aldım geleneksel dağcılıktan uzağım bi süredir,
- Rafting rehberiyim uluslararası IRF lisansım yok lisanslılardan öğrendim dalamanda bi kaç yıl aktiftim yılda ortalama 2000 kişiye paraşüt, dalış, rafting operasyonlarını yapıp yürütüyordum aktivite tatil konseptli bi şirlette, hem bilişim hem outdoor operasyonlarını yürüyüyodum, 4 yılda düzce de kendi rafting kamping tesisim vardı korona tr ye gelmeden devrettim
- 2005 yılında bu yana arama kurtarma gönüllüsüyüm, o yüzden doğada arama kurtarma, yangın, kentsel arama kurtarma süreçleri özellikle son yılda çok daha zamanımı alıyor, şimdi odağım biraz daha farklı,
- Krav Maga yaptım bi kaç ay imkan oldukça devam etmek istiyorum kadıköyde
- koşu hiç yapamazdım sağ ayak bilek doğuştan sorunlu geçen sene taşaklı bi osteopat fizyoterapist sayesinde ameliyatsız dobarladı 10k ve üstü koşuyorum pace odaklı değilim diğer disiplinler için dayanlıklılık odaklı antreman yapıyorum o yüzden bazen yükle yapıyorum yangında dağ tepe süreçlerde düşük oksijen ve mesafe olarak faydası oluyo -
Ben de bircok sey yapabiliyorum ama hic kosamiyorum, askerde de hep en arkada kalirdim. Hayatimda hic tek seferde 3 KM'den fazla kosamadim. Bunu gelistirmek icin pratik önerisi olanlar var mi?
Yaptiklarim: Bisiklet, hiking, kaya tirmanisi & inisi, basketbol, masa tenisi ve satranc (zeka sporu) -
JPriest bunu yazdı
Ben de bircok sey yapabiliyorum ama hic kosamiyorum, askerde de hep en arkada kalirdim. Hayatimda hic tek seferde 3 KM'den fazla kosamadim. Bunu gelistirmek icin pratik önerisi olanlar var mi?
Yaptiklarim: Bisiklet, hiking, kaya tirmanisi & inisi, basketbol, masa tenisi ve satranc (zeka sporu)öncelikle 30 saniye koş, 1 dakika yürü, sonra 1 dakika koş 1 dakika yürü
sonra 2 3 4 derken gelişir koşma kabiliyetin hocam.
her hafta koşu süreni bence 30 saniye arttırırsın. Ben 2016'da sağlıklı ve zayıfken bizim burada futbol sahası vardı, onun etrafında 7km koşuyordum tek seferde. şimdi 70 metre koşayım ciğerlerim götümden düşüyor :D
-
Kazı da ortalama 8 km tempolü yürüyorum. Bir de satranç oynuyorum arada sırada.
-
Amatörce deniz-kıyı balıkçılığı. Amatörce yüzme.