TBT Müritleri Hangi Spor Dallarıyla İlgileniyor
-
bodybuilding - Boks - muay thai
-
Yürüyüş... çok seviyorum. Güvenli olsa şehirden şehire yürürüm... yürüyerek dünya turuna çıkanlara hayranım.
Stravada harita yapıyorum arkadasımla. Beni kesmiyor oyun gibi yarış gibi birileriyle iddalaşacağım bir program olsa iyi olur.
geçen buldum ama paralıymış sildim . Yürüdüğün yeri kare içine alırsam orası benim oluyor kim daha çok yürürse toprak sahibi oöuyor. Böyle yaratıcı şeyler varsa talibim
-
futurist bunu yazdı
Yürüyüş... çok seviyorum. Güvenli olsa şehirden şehire yürürüm... yürüyerek dünya turuna çıkanlara hayranım.
Stravada harita yapıyorum arkadasımla. Beni kesmiyor oyun gibi yarış gibi birileriyle iddalaşacağım bir program olsa iyi olur.
geçen buldum ama paralıymış sildim . Yürüdüğün yeri kare içine alırsam orası benim oluyor kim daha çok yürürse toprak sahibi oöuyor. Böyle yaratıcı şeyler varsa talibim
Davay likya yoluna :)
-
15 yildir basketbol cesitli ligler,university takimlari,sokak... guzel spor
Yakinda gym de dusunuyorum baya kafa dagitiyor ve yakin samimi arkadas yapiyor.
-
Taekwondo yapardım alkol sigara bunların önüne geçti. Çoktuk. Sporcu lisansimda var. Siyah Kemer 2.danim vardı sözde çöp oldu gitti
-
samaccc bunu yazdı
4 ay orman ,sahil ,dağ ,bayır yürÜyüşü bütçe ve zaman kadar .
8 ay lanet ist sahil yolu yürüyüşü .
https://hizliresim.com/smuuaxl
Geçen o sahil yolunda bir kız çocuğu kaybolmuştu. Ordan sanırim Belgrad ormanlarına açılıyor. Oralarda kaybolmuştu. Gidersen hocam onunla karsilasirsan bildirirsen seviniriz.
-
Capter81 bunu yazdı
Taekwondo yapardım alkol sigara bunların önüne geçti. Çoktuk. Sporcu lisansimda var. Siyah Kemer 2.danim vardı sözde çöp oldu gitti
İçinden hala geliyorsa devam et hocam niye çöp olsun, kolay adapte olursun
-
https://www.instagram.com/howtotrailruntr/
iki haftada bir bu ekipleyim bu ekipleyim gelmek isteyen olursa bu hafta Aydos'tayız
-
LaNCeLoT bunu yazdıbhttnfndk bunu yazdı
okçuluk yapardım oklar cok pahalı kırılıyor ve sağa sola sıktığım için kayboluyordu bıraktım şimdi tekrar alsam mı diye düşünmeye başladım bi bakayım temiz birşey bulabilecek miyim
İki milli sporcu lise arkadaşımdı. Zor spor ha baya kondüsyon da lazım kas mas o bu şu.
Teki ok ve okçuluk malzemeleri satan bir business kurdu 10 15 yıl evvel eticaret/distribütörlük/toptan vs.., hala devamdır mutlaka. TR de en bilineni o olabilir iyi kazanıyordu diye tahmin etmekteyim.
Okçuluk dediğin osmanlicilik oynanan ortamsa (trt dizileriyle hyple nan şu spor'umsu etkinlikimsi şeyler) aman hic almayayim midem ekşiyor onu da mahalle arkadaşlarım yapiyordu BBP li bir kitle var da tanidigim çocukluk arklarım istanbul il baskanlari vs.. kendilerini fatih sultan mehmet torunu saniyorlar, dizilere kiliç patch arma şapka satip s*kolardi osmanlicilik ayagina. Millete gezi mezi workshop spor pazarlıyorlardı.
Yok hocam geleneksel okçuluğa bende mesafeliyim. Dediğin gibi baya güç kas gerektiren bir spor bilmeden işin içine girip erkek adamız güclü bir yay alalım dedim 3. günde omuzum ağrımaya başladı. Sonrasında anladım önemli olan yayın gücü değil hedefi vurmak :) hedefi vuramadıktan sonra güç bir işe yaramıyor .. biraz da o yüzden ekipmanı elimden çıkarmıştım şimdi daha dengeli bir ekipman kurarım muhemelen . olimpik yay seviyorum makaralı da iyi ama yine libre olayından dolayı deneyip almak gerek ve iyileri aşırı pahalı
-
Fitness yapıyorum haftada 3-4 gün salona gitmeye çalışıyorum. Yüzme bilmiyordum onunda kursuna yazıldım :) haftada 3 günde oraya gitmeye çalışıyorum. Arada yürüyüş gruplarına katılıyorum. Aklımda bisiklette var ama yakın zamanda olur mu bilemem.