folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TBT Müritleri Hangi Spor Dallarıyla İlgileniyor

TBT Müritleri Hangi Spor Dallarıyla İlgileniyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

bodybuilding - Boks - muay thai

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Yürüyüş... çok seviyorum. Güvenli olsa şehirden şehire yürürüm... yürüyerek dünya turuna çıkanlara hayranım. 

Stravada harita yapıyorum arkadasımla. Beni kesmiyor oyun gibi yarış gibi birileriyle  iddalaşacağım bir program olsa iyi olur.

geçen buldum ama paralıymış sildim . Yürüdüğün yeri kare içine alırsam orası benim oluyor kim daha çok yürürse toprak sahibi oöuyor. Böyle yaratıcı şeyler varsa talibim 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Yürüyüş... çok seviyorum. Güvenli olsa şehirden şehire yürürüm... yürüyerek dünya turuna çıkanlara hayranım. 

Stravada harita yapıyorum arkadasımla. Beni kesmiyor oyun gibi yarış gibi birileriyle  iddalaşacağım bir program olsa iyi olur.

geçen buldum ama paralıymış sildim . Yürüdüğün yeri kare içine alırsam orası benim oluyor kim daha çok yürürse toprak sahibi oöuyor. Böyle yaratıcı şeyler varsa talibim 

Davay likya yoluna :)

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek

15 yildir basketbol cesitli ligler,university takimlari,sokak... guzel spor 

Yakinda gym de dusunuyorum baya kafa dagitiyor ve yakin samimi arkadas yapiyor.

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Capter81
    Capter81's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Taekwondo yapardım alkol sigara bunların önüne geçti. Çoktuk. Sporcu lisansimda var. Siyah Kemer 2.danim vardı sözde çöp oldu gitti 

Atini siken kovboy 🤠
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Capter81
    Capter81's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

4 ay orman ,sahil ,dağ ,bayır  yürÜyüşü  bütçe ve zaman kadar . 

8 ay lanet ist sahil yolu yürüyüşü . 

https://hizliresim.com/smuuaxl

Geçen o sahil yolunda bir kız çocuğu kaybolmuştu. Ordan sanırim Belgrad ormanlarına açılıyor. Oralarda kaybolmuştu. Gidersen hocam onunla karsilasirsan bildirirsen seviniriz. 

Atini siken kovboy 🤠
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    Capter81 bunu yazdı

Taekwondo yapardım alkol sigara bunların önüne geçti. Çoktuk. Sporcu lisansimda var. Siyah Kemer 2.danim vardı sözde çöp oldu gitti 

İçinden hala geliyorsa devam et hocam niye çöp olsun, kolay adapte olursun

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

https://www.instagram.com/howtotrailruntr/

iki haftada bir bu ekipleyim bu ekipleyim gelmek isteyen olursa bu hafta Aydos'tayız 

Yav he he
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bhttnfndk
    bhttnfndk's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    bhttnfndk bunu yazdı

okçuluk yapardım oklar cok pahalı kırılıyor ve sağa sola sıktığım için kayboluyordu bıraktım şimdi tekrar alsam mı diye düşünmeye başladım bi bakayım temiz birşey bulabilecek miyim

İki milli sporcu lise arkadaşımdı. Zor spor ha baya kondüsyon da lazım kas mas o bu şu.

Teki ok ve okçuluk malzemeleri satan bir business kurdu 10 15 yıl evvel eticaret/distribütörlük/toptan vs.., hala devamdır mutlaka. TR de en bilineni o olabilir iyi kazanıyordu diye tahmin etmekteyim.

Okçuluk dediğin osmanlicilik oynanan ortamsa (trt dizileriyle hyple nan şu spor'umsu  etkinlikimsi şeyler) aman hic almayayim midem ekşiyor onu da mahalle arkadaşlarım yapiyordu BBP li bir kitle var da tanidigim çocukluk arklarım istanbul il baskanlari vs.. kendilerini fatih sultan mehmet torunu saniyorlar,  dizilere kiliç patch arma şapka satip s*kolardi osmanlicilik ayagina. Millete gezi mezi workshop spor pazarlıyorlardı.

Yok hocam geleneksel okçuluğa bende mesafeliyim. Dediğin gibi baya güç kas gerektiren bir spor bilmeden işin içine girip erkek adamız güclü bir yay alalım dedim 3. günde omuzum ağrımaya başladı. Sonrasında anladım önemli olan yayın gücü değil hedefi vurmak :) hedefi vuramadıktan sonra güç bir işe yaramıyor .. biraz da o yüzden ekipmanı elimden çıkarmıştım şimdi daha dengeli bir ekipman kurarım muhemelen . olimpik yay seviyorum makaralı da iyi ama yine libre olayından dolayı deneyip almak gerek ve iyileri aşırı pahalı 

Göktürk'ün babası
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alkolikkarga
    alkolikkarga's avatar
    Erkek

Fitness yapıyorum haftada 3-4 gün salona gitmeye çalışıyorum. Yüzme bilmiyordum onunda kursuna yazıldım :) haftada 3 günde oraya gitmeye çalışıyorum. Arada yürüyüş gruplarına katılıyorum. Aklımda bisiklette var ama yakın zamanda olur mu bilemem.

Toplam Hit: 2659 Toplam Mesaj: 57
spor tbt hobi profesyonel yarı profesyonel