Tbt Neden Bu İskoyu Sevmiyor
-
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------
İsko kim?
----------------------------- -
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
o.c olmasindan dolayi olabilir :)
yada lamer olusundan ?
-----------------------------Adam da onu soruyor zaten: "niye o.ç.?"
-
cok atip tutuyo cok salliyo cok bilmistik yapiyo
-
ava giderken avlanan balık türlerinden bitanesi
-
lamerlikle övünen halkın ortak malı. emzikli indexlere kurban giden otoban malı olduğu için :D
-
Yav açıkçası baydı tamamen adam illa bir şekil hortluyor. Çok sıkıldım kendi adıma heryerde illa hortluyor bu amca reklam konusunda çok başarılı olduğu bir gerçek. kısaca sevilmiyor dostum bırakın artık onu yav cidden çok sıkıldım kendi adıma...
-
arkadaşlar anne kutsaldir Anne ye Küfür EtmeyeLim ricamdir..
kendisi kişiliksiz karektersiz olabilir ama anne sine Küfür Etmenin Anlamı yoktur ...
-
çok iyi tavla oynuyor o yüzden sevmiyoruz!
-
Bi videosunda aynen şu şekilde konuştuğunu hatırlıyorum :
"evet işte görmüş olduğunuz gibi norton antivirüs Denyo lanç a trojan uyarısı veriyor. bizde napıyoruz bunu siliyoruz ha HA Hah AH (gülme sesi) insanlar bu programı sanki çok halt bişeymiş gibi kullanıyor malesef" :)
-
Sene 2006, o zamanlar bende pek tanımıyordum. msnde tbt dan 10-15 kişi grup yapıyoruz, holyone ile isko yu da gruba dahil ettiler. Holy sadece dinliyor, o sadece hakaret edip, tahdit etmeye başladı ve küfür etmeye başladı. Biz sadece normal bir şekilde konusurken. Kendi düşüncelerini bile hakaret etmeden ifade edemeyen, insanlara dos saldırısı yapıp ben hackerim diyebilecek kadar ezik, sistem ve güvenlik konusunda bilgisi olmadığı halde hacker yapacam sizi diye sabi sübyanın parasını alıp bir şey öğretmeyecek kadar adi bir insandır.
En önemli nedeni ise, bizim sitede paylaştığımız cebit fotolarını, kendi sitesine koyup, bu o.çlarını deşifre ettik diye konu açabilecek kadar o.ç nun önde gideni...
Yeter mi ?