Tbt Neden Bu İskoyu Sevmiyor
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Sene 2006, o zamanlar bende pek tanımıyordum. msnde tbt dan 10-15 kişi grup yapıyoruz, holyone ile isko yu da gruba dahil ettiler. Holy sadece dinliyor, o sadece küfür edip, tahdit etmeye başladı ve küfür etmeye başladı. Biz sadece normal bir şekilde konusurken. Kendi düşüncelerini bile hakaret etmeden ifade edemeyen, insanlara dos saldırısı yapıp ben hacker diyebilecek kadar ezik, sistem ve güvenlik konusunda bilgisi olmadığı halde hacker yapacam sizi diye sabi sübyanın parasını alıp bir şey öğretmeyecek kadar adi bir insandır.
En önemli nedeni ise, bizim sitede paylaştığımız cebit fotolarını, kendi sitesine koyup, bu o.çlarını deşifre ettik diye konu açabilecek kadar o.ç nun önde gideni...
Yeter mi ?
-----------------------------.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
En önemli nedeni ise, bizim sitede paylaştığımız cebit fotolarını, kendi sitesine koyup, bu o.çlarını deşifre ettik diye konu açabilecek kadar o.ç nun önde gideni...
Yeter mi ?
-----------------------------o zaman o.ç dediği insanların arasında durmasın...
-
holü ve rene'nin çok sewdiği lamer diyelim :F
her müridin rüyasını süsler isko :-D
rene görmesin konuyu :-D
-
ajdar'ın pc üzerine uzmanlaşmış(!) versiyonu...
-
neden sevsin ?
-
Daft bunu yazdı:
ajdar'ın pc üzerine uzmanlaşmış(!) versiyonu...
-----------------------------hehe tam oturuyor öyle
isko = lamer
isko = tbt tecevüzüne uğramış insan
bir zamanlar 1o dk da bir index yediği için konularını adminler siliyordu (tüm tbt imzaları atıldı sitesine)
mavi org mudu neydi balıkçı xD
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Sene 2006, o zamanlar bende pek tanımıyordum. msnde tbt dan 10-15 kişi grup yapıyoruz, holyone ile isko yu da gruba dahil ettiler. Holy sadece dinliyor, o sadece hakaret edip, tahdit etmeye başladı ve küfür etmeye başladı. Biz sadece normal bir şekilde konusurken. Kendi düşüncelerini bile hakaret etmeden ifade edemeyen, insanlara dos saldırısı yapıp ben hackerim diyebilecek kadar ezik, sistem ve güvenlik konusunda bilgisi olmadığı halde hacker yapacam sizi diye sabi sübyanın parasını alıp bir şey öğretmeyecek kadar adi bir insandır.
Yeter mi ?
-----------------------------kankx sen sevmiyorsan o zaman gerçekten sevilmeyecek bir insandır bu
-
iskoyu bırak sen hacker okan tahribatta 1 numara acayip seviyorum cokta iyi alir msn adresleri çokta güzel alır nede güzel alır alır okan alır
-
oha TBT nasıl sevmez lan iskorpiçxi. Öyle şey mi olur ,seviyo. Hatta o kadar seviyo ki sevdiğinden sığdırası geliyo :D
-
Ahhhhh isko ahhh :D Siteye ilk üye olduğum zaman mavideniz1.org gibi bir sitesi vardı :) Gelen geçen yapıştırıyordu :)
Bir dosya paylaşılmıştı adamın sitesine istediğini yazdırabiliyordun :) Tahribat bakım falan yüzünden kapalı kaldığında en az 2 başlık görürdün ezik hack sitelerinde
"İsko TBTyi hackledi!" "İskodan büyük DDOS atağı!" :)))