Tbt Neden Bu İskoyu Sevmiyor
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Sene 2006, o zamanlar bende pek tanımıyordum. msnde tbt dan 10-15 kişi grup yapıyoruz, holyone ile isko yu da gruba dahil ettiler. Holy sadece dinliyor, o sadece hakaret edip, tahdit etmeye başladı ve küfür etmeye başladı. Biz sadece normal bir şekilde konusurken. Kendi düşüncelerini bile hakaret etmeden ifade edemeyen, insanlara dos saldırısı yapıp ben hackerim diyebilecek kadar ezik, sistem ve güvenlik konusunda bilgisi olmadığı halde hacker yapacam sizi diye sabi sübyanın parasını alıp bir şey öğretmeyecek kadar adi bir insandır.
En önemli nedeni ise, bizim sitede paylaştığımız cebit fotolarını, kendi sitesine koyup, bu o.çlarını deşifre ettik diye konu açabilecek kadar o.ç nun önde gideni...
Yeter mi ?
-----------------------------bi de yüzlerce ücretsiz site açıp hepsi benzer indeks koyup hackledim ulan hepsini diyodu.zone-h de vardır hala.bide ekliyodu lan bunları .
-
İndexlere koyduğu bir müzik vardı. Adını hatırlayan varmı ?
-
Mavideniz Hacklendikten 2 gün sonra...
iskonun bahanelerinden oluşan eski 1-2 resim (:
Eski klasörlerden çıktı (:
Höly ile ne gülmüştük o gün.. Eski loglara baktım da koptum .. -
asdfghjklşlkjuhygtfrdeswaqsdfgbhnjmkölçşlkjuhytrfdeswaq öldüm
-
malın önde gidenidir bir aralar tv ye çıkmıştı hatta bu mirror alan site neydi adını unuttum onda birinci filan olmuştu davs la :D hiç unutmam 5 yaşındaki çocuğa nasıl çalıştıığını göster oda bir kaç kıyıda köşede unutulmuş bakkal çakkal sitelerine index basar öle şeylerle uğraşan sonra tv ye çıkan ne hack ne security adına hiç bir halt bilmeyen nasıl oluyorsa birde tvlere çıkan gereksiz bir insan
2005den beri buradasın bilmemen de komik
-
isko ne lan iski olsa daha mantıklı
istanbul su kanalizasyon o.
-
3. dünya ülkelerinde bakkal manav sitelerini hackleyerek zone-h kasan güzide hackerımız. TBT yide o bakkal manav siteleriyle karıştırmış olsa gerek hackleyeceğini
düşünüyor.İndex basıcam diyip ddos saldırısı yapacak kadar delikanlı birisidir gerisini sen düşün. Ancak şuan ondan çok var TBT sikip çoğalttığından olabilir
-
kızdırmayın,tükürür.
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
TBT'ye tecavüz etmeye kalkışayım derken 10larca kez TBT tarafından tecavüze uğradığından sevilmiyor.
Orospu karı misalı :)
Açıklayıcı olmuştur umarım.
-----------------------------sus lan sus adamı yıldırdın zati hackleyecem diye :D
-
Pikacu bunu yazdı:
İsko kim?
-----------------------------balık :D