Tbt Olarak Sizce Hangi İnternet Tarayıcısı ??
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------denemediğim browser kalmamıştır hemen hemen ama opera gibisini görmedim bu diyarlarda...
ie den direk opera ya geçilmez zate, önce bir ff yapılır, ahanda bu çok güzelmiş firefox tek geçerim falan denir...
sonra da opera neymiş lan diye merak edilir; merak giderilir =)
sonuna kadar opera...
-----------------------------solda bir çubukvar o çubuğa tıkla ne var yer imleri yani eklediğin sayfa(ie de sık kullanılarlar gibi)
bileşenler indirdiğin bileşenlari kontral edion silmek açmak gibi vsvsvs
notlarda not yazıp bırakıyorsun
aktarımlar neler indiriyorsun (yani flagh get veya getright gibi bir programa ihtiyacın kalmaz)
geçmişte önceden ziyaret ettiğin sayfalar
ve bağlantılarda ise bulunduğun saydaki linkler var
gene diyorum önce kullanmayı öğrenin sonra bok atın
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------Operayı o kadar övdünüz övdünüz
şimdi kullanmaya başladım çok boktan geliyo birisi bana bi açıklasın nasıl olcak
bikere safariden çok daha yavaş safari çok daha hızlı görünüm olarak iyi ama opera
en çoook gıcık kaptığım durumda bi sayfada gördüğümüz linki shift e veya ctrl e basarak yeni sekme açıyoruz ilk sayfa gidiyo tekrar oraya gelmek zorundasın
yani demek istediğim ben konuları görüyürum tahribatta beğendiklerime shift veya ctrl ye basarak yeni sekmede açıyorum ama operada yeni sekmede açıncadirek yeni sekmeye geçiyori ilk sayfaya tekrar gelmek zorundayım tek tek basmak zorunda kalıyom linklere bi yardım lütfen
-----------------------------ctrl +shift + tik dene bakem ne oluyor yada mousenin scrool una bas ne oluyor
bunlarıda dene
sayfalarda gez sonra
sağtuşa basılı tut sola bas
sonra sola basılı tut sağa bas bakalım neler oluyor
sağ tuş baslıyken scroolu çevir önce kullanmyı öğren sonra bok at :S
-----------------------------aha halloldu tamam bu özellikler mükemmelmiş daha var mı böyle.
ama abi safari de mükemmel acayip hızlı bi tarayıcı operadan daha hızlı resimler geç açılıyor operada hız ayarı var mı firefoxta olduğu gibi -
tabikide firefox :P
anti ie :P
-
ehehe evde wireless görüyodu dün gece tahribat yappiim dedim ordan oraya dolanırken çat hata verdi makina arkadaşındı höööyyttt dedim firefox'u kurdum (((: artık internet bağlantılarım hata vermiyo... ehehhe reklem gibi oldu nan (((:
-
firefox değil firefoxxly :)
-
hadi firefoxu anlayabiliyorumda ie yi nasıl kullanıyorsunuz :S icinizden bir ses dur demiyormu ...
karanlıklardasınız arkadaslar orta cağ karanlığındaki insanlarmışsınız gibi hissediyorum. http://opera.com
ilk mesaja cevap:operanın desteği yok, eklentiside yok cünkü operanın desteğe ve eklentiye ihtiyacı yokikinci olay opera forumları gayet iyi işliyor.
türkçe forumlarda kimse destek vermeyebilir cünkü tr de kimse opera kullanmıyor ....
-
alexelebek bunu yazdı:
safari´yi hic denemediniz mi agalar?
-----------------------------dnedim 1 hafta güzel (: en azından ie'den hızlı calısıyor :D
-
abi operanın hızının yanında firefoxxly bi hiç :D
-
Hıza o kadar fazla önem vermem, firefox benim için yeterince hızlı. Kullanım kolaylığı, esnekliği, sürekli gelişmesi, add-on'ları.... Aklınızdan ah keşke şöyle bir yeteneği olsa dediğiniz zamanlar oluyodur, firefoxta o yeteneklerin hepsi var add-on lar sağolsun. Ne opera'dan ne de i.e den haz etmem. Madem o kadar hız düşkünüsünüz oturun text-based browser kullanın lynx gibi. Deli hızlı dsfsddsf
-
BaDDoG bunu yazdı:
Hıza o kadar fazla önem vermem, firefox benim için yeterince hızlı. Kullanım kolaylığı, esnekliği, sürekli gelişmesi, add-on'ları.... Aklınızdan ah keşke şöyle bir yeteneği olsa dediğiniz zamanlar oluyodur, firefoxta o yeteneklerin hepsi var add-on lar sağolsun. Ne opera'dan ne de i.e den haz etmem. Madem o kadar hız düşkünüsünüz oturun text-based browser kullanın lynx gibi. Deli hızlı dsfsddsf
-----------------------------firefoxta banlandığın yere girebiliyormusun ben operada banlı olduğum halde dolaşabilip yorum yapıyorum hatta banlı halde konu açıyorum biliyormusun sen :D