Tbt Olarak Sizce Hangi İnternet Tarayıcısı ??
-
siyonejen peki senin bilmedigin bircok seyin sitenin yonetim panelinde oldugunu biliyormusun,simdi senin 12 saat oldumu 100 saat :)
-
Foruma; "Banlı halimle foruma mesaj yazıyorum." içerikli bir mesaj yazmak ilginç bir aklın ürünü. Firefox kullanın banlı olduğunuz forumlara giripte mesaj yazamayın yoksa ekstra banlanıyorsunuz :P Ufaktan uzayayım yoksa ben de banlacağım (:
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
siyonejen peki senin bilmedigin bircok seyin sitenin yonetim panelinde oldugunu biliyormusun,simdi senin 12 saat oldumu 100 saat :)
-----------------------------arkadaşın mesaj yazması opera dan mı kaynaklanıyodu yoksa sistemde mi arıza cıktı ?
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşın mesaj yazması opera dan mı kaynaklanıyodu yoksa sistemde mi arıza cıktı ?
-----------------------------valla ben başka browserlarda denediğimde yani sözlük gibi sitelerde 1 saatten fazla kalamazsın post atmadan,
veya her defasında siteyi açtığında login olmak zorunda kalırsın ya, opera da öyle bir sorunum olmuyor...
ama yine de emin değilim sistemden mi yoksa operadan mı kaynaklı olduğunu...
-
wert bunu yazdı:
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------Operayı o kadar övdünüz övdünüz
şimdi kullanmaya başladım çok boktan geliyo birisi bana bi açıklasın nasıl olcak
bikere safariden çok daha yavaş safari çok daha hızlı görünüm olarak iyi ama opera
en çoook gıcık kaptığım durumda bi sayfada gördüğümüz linki shift e veya ctrl e basarak yeni sekme açıyoruz ilk sayfa gidiyo tekrar oraya gelmek zorundasın
yani demek istediğim ben konuları görüyürum tahribatta beğendiklerime shift veya ctrl ye basarak yeni sekmede açıyorum ama operada yeni sekmede açıncadirek yeni sekmeye geçiyori ilk sayfaya tekrar gelmek zorundayım tek tek basmak zorunda kalıyom linklere bi yardım lütfen
-----------------------------ctrl +shift + tik dene bakem ne oluyor yada mousenin scrool una bas ne oluyor
bunlarıda dene
sayfalarda gez sonra
sağtuşa basılı tut sola bas
sonra sola basılı tut sağa bas bakalım neler oluyor
sağ tuş baslıyken scroolu çevir önce kullanmyı öğren sonra bok at :S
adam bok atmış sanki.direk yeni sekmeye geçiyori ilk sayfaya tekrar gelmek zorundayım tek tek basmak zorunda kalıyom linklere bi yardım lütfen