TBT Taşınabilir Isletim Sistemi
-
2004 yılında 512 mb flas almıştım 55 milyona onun üzerinden çok zman geçti çok usb bellek aldım ama onuda hiç atadım ve bi işime yaramaz die de çekmeceye koymuştum. şimdi sistemi içine yükledim. bundan sora yanımda hep 2 tane usb bellek taşicam :)
-
metalkolik bunu yazdı:
-----------------------------
2004 yılında 512 mb flas almıştım 55 milyona onun üzerinden çok zman geçti çok usb bellek aldım ama onuda hiç atadım ve bi işime yaramaz die de çekmeceye koymuştum. şimdi sistemi içine yükledim. bundan sora yanımda hep 2 tane usb bellek taşicam :)
-----------------------------bazen öyle bi anda o kadar çok iş yapıyor ki :)
babamın bile teknolojiyle arası olmamasına rağmen kullandırabiliyorum :D banka işleri para transferi çart çurt güvenmediği yerlerde bunla yapıyor :)
neye niyet neye kısmetmiş :D
-
dns değişikligi nerden yapabiliriz.
-
lazım olur, saol.
-
sansar55 bunu yazdı:
-----------------------------
dns değişikligi nerden yapabiliriz.
-----------------------------masaüstü ağ düzenleyicisinden hocam ağ kartı ayarlarını yapabilirsiniz.
-
çok faydalı bişey ellerin dert görmesin
-
çızzıh
-
hocam yorumlara bakarak iyi birşey yaptığını anladımda bu ne (normal şartlarda) niye kullanmalıyım ben?
daha mı hızlı
virüsmü bulaşmıyor
başkasının pcde kendi oturumumu görmek için mi neden yani?
-
hdd dyi gordum ama dosyaları gormüyor neden acaba ntfs ondan sanirim
-
direkt hdd kurulumu mümkündür değilmi? basit bir işletim sistemim olsun istiyorum şu anda xp yi kaldırıp bunu kurmak gibi bir niyetim var diğer linux dağıtımlarıyla ugrasmak istemedim hazır modülleri içinde barındırıyor kurup internet müzik video gibi basit ihtiyaclarımı karsılamak istiyorum.