TBT Vukuat Serisi
-
Benim en çok güldüğüm ban sebebi şuydu: "heza bir istanbul beyefendisine yakışmayacak şekilde küfretmiş." :D
Fatih tarafından 14/Mar/13 20:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Fatih bunu yazdı
Benim en çok güldüğüm ban sebebi şuydu: "heza bir istanbul beyefendisine yakışmayacak şekilde küfretmiş." :D
ben ban mı yemişim? -
heza bunu yazdıFatih bunu yazdı
ben ban mı yemişim?seninle alakalı değil, "heza bir istanbul beyefendisi" diye kalıp cümle var.
-
Fatih bunu yazdıheza bunu yazdıFatih bunu yazdı
ben ban mı yemişim?seninle alakalı değil, "heza bir istanbul beyefendisi" diye kalıp cümle var.
hahahaha :D komedi amq
-
heza bunu yazdıFatih bunu yazdı
ben ban mı yemişim?alın bunu ss alın :)
-
Peroksit bunu yazdıFatih bunu yazdıheza bunu yazdıFatih bunu yazdı
hahahaha :D komedi amq
Türkçene ğesteyem rehetsız
-
Gülmektan karmın ağrıdı lan allah iyiliğiniiz versin.
edit:TBT'yi neden seviyorum diye düşünenler konuyu not alın.
EWELANCHE tarafından 15/Mar/13 04:15 tarihinde düzenlenmiştir -
şeyhin silinen konusunun capsi var. 150 Tbt dinarına satarım :P
-
Ka1nsha bunu yazdıheza bunu yazdıFatih bunu yazdı
ben ban mı yemişim?alın bunu ss alın :)
bu yazıyı görünce aklıma şu konudaki diyalog geldi :D
http://tahribat.com/Forum-Allah-Esegi-Yaratti-Ve-Ona-Dedi-76092/1/#775757
nuggets54:(konuya cevap olarak) Acıya gülmek...
AciyaGulmek: efendim... -
Hatırlayanlar varmı bilmiyorumda Dj_Alperden bıttım sabunu alıp o sabuna tecavüz eden bir mürit vardı :D