Tbt'nin Hayal Gücü Ve Senaryo
-
Arkadaşlar ; söylediğim olay çerçevesinde hikayeyi geliştirip senaryo haline getirmeni rica ediyorum.Hayal gücünüze güveniyorum. * küçük bi ilçede cinayetler, kayıplar falan oluyor.bunları yapan bir kişi var.ama kimse bilmiyor. ilçede lise var burda okuyan elemanlar falan.neyse burdaki elemanlardanda kayıplar cinayetler oluyor. işi yapan aynı kişi ama kimse bilmiyor bunu. basrol olan 4 eleman var 2 kız 2 oglan bunlar samimi arkadaslar.katil bunların arasından biri cıkıyor.en sonunda anlıyorlar ve onu öldürüyorlar.
-
Hocam yanlış anlama ama zaten basit bir konu gibi.Geliştirilmesinden çok değiştirilip geliştirilmesi daha iyi olur.Bu benim fikrim...
-
arkadas yazmis bitirmissin zaten, istedigin ne?
-
aklıma death note geldi :|
-
@CyberAngel : Hocam fikrini belirtmişsin güzel .ne düşündüğünüde yazarsan sevinirim .değiştirip geliştir yani fikirlerini bilmek isterim :)
@7-19: hocam bu yazdıklarımı kısa film olarak cekmeye kalktıgını düsün bi demek istedigimi anlarsın :)
-
hocam sonunda niye katili öldürüyorlar?
-
ToR5 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hahaha :D
-
SeyhSamil bunu yazdı:
ToR5 bunu yazdı:
-----------------------------hahaha :D
-----------------------------Arkadaş mutlu sonları seviyo demekki : )
-
konuyu biraz daha açarsan yardımcı olabiliriz arkadaşım ne istediğini anlamadık :/
------------------------------------------------------------------------------------------------------
konuyu genişletmekmi istiyorsun?
-
4Senarist bunu yazdı:
konuyu biraz daha açarsan yardımcı olabiliriz arkadaşım ne istediğini anlamadık :/
------------------------------------------------------------------------------------------------------
konuyu genişletmekmi istiyorsun?
-----------------------------evet genişletip olaylar arasında bağlantı kurmak istiyorum.bu dediğimi kısa film cekicez ona göre düsünün :)
-
cok orjinal bir konuymuş :)