Tbt'nin Hayal Gücü Ve Senaryo
-
cinayetleri bi sebebe dayandırmak lazım ve baslarda dikkati başka birine çekmek yani katili farklı biri gibi göstermek mesela x birini düşünelim bir cinayet olmadan önce karşı cinsinden birinden hoşlandığını vurgulamak bi şekilde ve bu kişiye bi sevgili yarat o sevgili onu aldatıyor başkalarıyla takılıyor sonrasında bu kişiyi cinayet sonucu öldürülüyor böylece katil olarak x kızdan yada erkekten hoşlanan x kız yada erkeği vurgulamış olucaksın ama katil baska biri olucak.
katilide başka biri çıkarmak icin öldürülenlerin ortak noktasını sevgililerini aldatan kişiler olarak belirleyebilirsin.Böyle olunca da cinayetleri işleyenleri sürekli farklı kişiler olarak göstermek zorunda kalabilirsin böyle bir sorunda var ama geliştirilebilir bence.
-
Mesela şöyle olabılır cınayetın nedenı.alı-Apo-buse-eylul olsun karakterlerın adı.
Alı Buseyı sevsın ama buse Apo yu sevsın.Eylulde Alıyı sevsın :) yakın dost olsunlar.Daha sonra aradan bıraz zaman gecsın gun gectıkce.Apo ıle Buse yakınlassın ve bırlıkte olmaya baslasınlar.Alı cok kıskanır ama elınden bırsey gelmez.ve kendını alkole verır veya vermezde :) Kısılıgıne baglı,agresıf,anı sınırlenen ve cabucak dusunmeden karar veren bı kısılıgı olabılır.Daha sonra Alı bu yakınlasmadan ıyıce sıkılır ve planlar yapmaya kalkar.Arada olaylar gecsn tabı kafeye felan fılan gııdn replıklerı kendın uydur artık :D
Daha sonra Alı planını su sekılde yapar.Dogum gunu partısınde apo ıle buseyı oldurmeye karar verır.Apo ıle buse bu arada sevısmeye ust kata cıkar,alkolunde etkısıyle daha sonra bunun farkına varan alı onları takıp eder o da ust kata cıkar.Muzık son sesdır bu arada :) Daha sonra apo ıle buse altlı ustluyken gızlıce elındekı bıckala odaya gıren Alı bıcagı alının bacagına saplar.O arada apo yerde kıvranır ve busede cebelleşmeye başlar alıyle :D Alı bı tanede ona patlatır bayıltır :)
Apo hala yerde yerden kalkamamaktadır.Tam bıcagı bogazına dayayıp kesecegı an Arkasından gelen Eylul Alıye beylık tabancasıyla kursun yagmuruna tutar :D
Cok ucuk oldu,farkındayım :) Canım sıkıldı napım :)
Bu arada Benım Adım Abdulah,kısaca arkadaslarım Apo derler :)
-
fikirlerininz için teşekkür ederim cok iyi:)
ama daha iyileri de cıkabilir. düsüncelerinizi bekliyorum :)
-
daha senaryo yazamıyosanız kısa filmi çekip ne yapacanız? daha doğru nasıl çekeceniz?
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------
aklıma death note geldi :|
----------------------------- -
senaryoyu yazmadın mı daha :D
-
CyberAngel bunu yazdı:
Hocam yanlış anlama ama zaten basit bir konu gibi.Geliştirilmesinden çok değiştirilip geliştirilmesi daha iyi olur.Bu benim fikrim...
----------------------------- -
C_Y bunu yazdı:
SeyhSamil bunu yazdı:
ToR5 bunu yazdı:
hocam sonunda niye katili öldürüyorlar?
----------------------------hahaha :D
-----------------------------Arkadaş mutlu sonları seviyo demekki : )
-----------------------------katili öldürsünler vicdan azabıyla intihar etsinler haksızlık olmasın :D
-
arkadaş filmi sen çekcen senaryoyu niye biz yazalım :S
-
nasıl çekeceniz bi yazıyoz siz çekiyonuz gibisinden ukalalık yapmaya gerek yok beyler.
gayet kibar bir dille yardım istedim. isteyen eder.istemeyen lagaluga yapmaz :)