Tbt'nin Hayal Gücü Ve Senaryo
-
ilçe çok uzak ve çok az dıaşrıdan gelen olsun adam herkesi öldürsün sadece 1 kişi kalsın sorna baya mücadele sonunda o da ölsün tüm ilçede tek yaşasın
-
Artek bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar ; söylediğim olay çerçevesinde hikayeyi geliştirip senaryo haline getirmeni rica ediyorum.Hayal gücünüze güveniyorum. * küçük bi ilçede cinayetler, kayıplar falan oluyor.bunları yapan bir kişi var.ama kimse bilmiyor. ilçede lise var burda okuyan elemanlar falan.neyse burdaki elemanlardanda kayıplar cinayetler oluyor. işi yapan aynı kişi ama kimse bilmiyor bunu. basrol olan 4 eleman var 2 kız 2 oglan bunlar samimi arkadaslar.katil bunların arasından biri cıkıyor.en sonunda anlıyorlar ve onu öldürüyorlar.
-----------------------------hacı benim aklmda şey varya bu çığlık türk olsaydı nasıl bi filim olurdu. düşünsene birini korkutacak telefonda ödemeli filan atıyo :) ordamanda birini kovalarken kayboluyo sora bi yola çıkıyo eve gitmerk için otostop çekmek isterken 3 kamyoncu tarafından tecavüze uğraşuyo filan öyle bi düşünce var sizce çığlık türkçe olsaydı nasıl olurdu ne yapartık fikri olan arkadaşlar barmı
-
hiç bitmeyen hikaye buna örnek olabilirdi fakat üzerinde yeller esiyor :D