folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tbt'nin Hayal Gücü Ve Senaryo

Tbt'nin Hayal Gücü Ve Senaryo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

ilçe çok uzak ve çok az dıaşrıdan gelen olsun adam herkesi öldürsün sadece 1 kişi kalsın sorna baya mücadele sonunda o da ölsün tüm ilçede tek yaşasın

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek

Artek bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar ; söylediğim olay çerçevesinde hikayeyi geliştirip senaryo haline getirmeni rica ediyorum.Hayal gücünüze güveniyorum. * küçük bi ilçede cinayetler, kayıplar falan oluyor.bunları yapan bir kişi var.ama kimse bilmiyor. ilçede lise var burda okuyan elemanlar falan.neyse burdaki elemanlardanda kayıplar cinayetler oluyor. işi yapan aynı kişi ama kimse bilmiyor bunu. basrol olan 4 eleman var 2 kız 2 oglan bunlar samimi arkadaslar.katil bunların arasından biri cıkıyor.en sonunda anlıyorlar ve onu öldürüyorlar.
    -----------------------------

hacı benim aklmda şey varya bu çığlık türk olsaydı nasıl bi filim olurdu. düşünsene birini korkutacak telefonda ödemeli filan atıyo :)   ordamanda birini kovalarken kayboluyo sora bi yola çıkıyo eve gitmerk için otostop çekmek isterken 3 kamyoncu tarafından tecavüze uğraşuyo filan öyle bi düşünce var sizce çığlık türkçe olsaydı  nasıl olurdu ne yapartık fikri olan arkadaşlar barmı  

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hiç bitmeyen hikaye buna örnek olabilirdi fakat üzerinde yeller esiyor :D

Toplam Hit: 3467 Toplam Mesaj: 24