TBT'ye Özel Güvenilir Sosyal Medya Hizmeti (Öğrenciye Destek) /GÜNCEL
-
HoLyCat bunu yazdıorheyn bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
İnstagram 1K bot 1K türk canlı kullanıcı.
Twitter 1K türk bot.
Fiyat alabilirmiyin.
PM gönderildi.
2K instagram bot alınmıştır.
Hızlı dönüş, teşekkürler.
Ben teşekkür ederim. Alışverişimizin devamını dilerim.
-
50000 kişi facebook sayfa beğenisi için fiyat alabilirmiyim ( türk )
-
bir ara konusunuda açmıştım bazı youtuberların izlenmelerinden çok şüpheliydim. sanırım onlarda başta böyle izlenme satın alıyor.. burası çok izleniyormuş diye geliyorlar.
ben kendim youtube da izlenme kastığımda youtube durumu çakmış durdurmuştu izlenme sayısını? bir sıkıntı çıkıyor mu izlenme satın alırsak?
-
orheyn bunu yazdınoname bunu yazdı
Fiyatları bi ben mi göremedim?
Fiyatları şimdilik mesaj yoluyla gönderiyorum yakında konuya ekleyeceğim.
Usta ne PM atmışsın ne konuya eklemişsin.... :)
Edit// konuya bi kısmı eklenmiş ama twitter yok..
noname tarafından 02/May/16 17:24 tarihinde düzenlenmiştir -
sezaiaktas bunu yazdı
50000 kişi facebook sayfa beğenisi için fiyat alabilirmiyim ( türk )
PM gönderildi.
-
mRBerkay bunu yazdı
bir ara konusunuda açmıştım bazı youtuberların izlenmelerinden çok şüpheliydim. sanırım onlarda başta böyle izlenme satın alıyor.. burası çok izleniyormuş diye geliyorlar.
ben kendim youtube da izlenme kastığımda youtube durumu çakmış durdurmuştu izlenme sayısını? bir sıkıntı çıkıyor mu izlenme satın alırsak?
Merhaba öncelikle tabikide 301+ gibi donma durumları olmaz. Başlarda izlenme almanın mantığı da dediğiniz gibidir açıklamanızdan ve yardımınızdan dolayı teşekkür ederim. Ref çekimimiz vardır. PM atmanız yeterlidir.
-
noname bunu yazdıorheyn bunu yazdınoname bunu yazdı
Fiyatları bi ben mi göremedim?
Fiyatları şimdilik mesaj yoluyla gönderiyorum yakında konuya ekleyeceğim.
Usta ne PM atmışsın ne konuya eklemişsin.... :)
Edit// konuya bi kısmı eklenmiş ama twitter yok..
Pm gönderildi. Konudaki olmayan fiyatlar yeniden eklendi.
-
hayırlı işler :) yalnız mürid kardeşimiz 17 yaşında 15-16 yaşından beri uğraşıyormuş uzun zaman olmuş emeğine sağlık
-
wordros bunu yazdı
hayırlı işler :) yalnız mürid kardeşimiz 17 yaşında 15-16 yaşından beri uğraşıyormuş uzun zaman olmuş emeğine sağlık
Dun 27 idi, adam genclik iksirini bulmus
Neyse konuyu baltalamayalim, hayirli isler :)
-
wordros bunu yazdı
Merhabalar , bu işlerin yaşla hiçbir ilgisi yoktur dediğim gibi gönül meselesidir benim için bu. Ve çoğu kişinin yapamadığı şeyi yapıp kendi harçlımı çıkarıp aynı zamanda okayabiliyorsam ne mutlu bana, ne mutlu Türk Gençliğine, ne mutlu işimi bugüne kadar helalimle alnımın teriyle yapmış olmama! Teşekkürler!