folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder TBT'ye Özel Güvenilir Sosyal Medya Hizmeti (Öğrenciye Destek) /GÜNCEL

TBT'ye Özel Güvenilir Sosyal Medya Hizmeti (Öğrenciye Destek) /GÜNCEL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    orheyn bunu yazdı
    wordros bunu yazdı

hayırlı işler :) yalnız mürid kardeşimiz 17 yaşında 15-16 yaşından beri uğraşıyormuş uzun zaman olmuş emeğine sağlık

Merhabalar , bu işlerin yaşla hiçbir ilgisi yoktur dediğim gibi gönül meselesidir benim için bu. Ve çoğu kişinin yapamadığı şeyi yapıp kendi harçlımı çıkarıp aynı zamanda okayabiliyorsam ne mutlu bana, ne mutlu Türk Gençliğine, ne mutlu işimi bugüne kadar helalimle alnımın teriyle yapmış olmama! Teşekkürler!

takılacağın bir konu değil abicim. Burası bizim mekan dişarıda böyle hatalara düşme diye tüyo bunlar rahatsız olma sakın.

alektamovikmovik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orheyn
    orheyn's avatar
    Erkek
    Lightsaber bunu yazdı
    wordros bunu yazdı

hayırlı işler :) yalnız mürid kardeşimiz 17 yaşında 15-16 yaşından beri uğraşıyormuş uzun zaman olmuş emeğine sağlık

Dun 27 idi, adam genclik iksirini bulmus

Neyse konuyu baltalamayalim, hayirli isler :)

Yok hocam herkese açığım her konuda beni eleştirin ki kendimi geliştirip bir şeyler ekleyebiliyim(Konuyu baltalamış olmassınız) 

Forumda kaydolurken kuzenim benim adıma kendi bilgilerini girmiş, ben de yanlışları dün satış yapmaya başladıktan sonra müritlerimizin güven sıkıntısı veya herhangi bir kafasında soru işareti olmasın diye değiştirdim. Saygılarımla; aydınlattığınız için teşekkür ederim. Sorucak olan müritlerimiz de olacaktır, siz erken davrandınız.

orheyn tarafından 02/May/16 22:59 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam bana instagram için 100 yabancı, 200 tanede yerli,

Twitter için ise 500 tane yabancı artı 500 yerli takipçi için ne yaparsın?

Oncelik instagram için. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orheyn
    orheyn's avatar
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı

Hocam bana instagram için 100 yabancı, 200 tanede yerli,

Twitter için ise 500 tane yabancı artı 500 yerli takipçi için ne yaparsın?

Oncelik instagram için. 

PM gönderildi. Yardımcı olacağım!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

hiç takipçi almamıştım deneyeyim dedim arkadaş ile balon bot kullancılar yok arada çıkıyor resimsiz vssiz ama geneli 3-4-5 resime sahip tag girilmiş saçmada olsa açıklama girilmiş çok sırıtmıyor. sağ olsun tbt indirimide yaptı. 

hayırlı işler hocam.

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hocam fiyatları yazda bende görüm milletde görsün, böyle saçma biraz, konuyuda gizle istersen

DevilKingtr tarafından 05/May/16 18:15 tarihinde düzenlenmiştir

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orheyn
    orheyn's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

hiç takipçi almamıştım deneyeyim dedim arkadaş ile balon bot kullancılar yok arada çıkıyor resimsiz vssiz ama geneli 3-4-5 resime sahip tag girilmiş saçmada olsa açıklama girilmiş çok sırıtmıyor. sağ olsun tbt indirimide yaptı. 

hayırlı işler hocam.

Ben teşekkür ederim hocam. Dediklerinizi de elimden geldiğince düzeltmeye çalışıyorum. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

hocam fiyatları yazda bende görüm milletde görsün bir şekilde böyle saçma biraz konuyuda gizle istersen

normalde böyle bir konu asla durmaz. mod ya not yazar buraya yaz herkes görsün diye yada konu silinir daha düzgün tekrar aç diye :D 

bu konuda farklı bi tat var , mod el atıyor ama copy/paste içeriğe pm olayına bişi demeden devam ediyor , ee yorumlamam bu kadar

http://www.leyladansonra.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

@baristbt herkesin hayatına kimse karışamaz

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orheyn
    orheyn's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

hocam fiyatları yazda bende görüm milletde görsün bir şekilde böyle saçma biraz konuyuda gizle istersen

normalde böyle bir konu asla durmaz. mod ya not yazar buraya yaz herkes görsün diye yada konu silinir daha düzgün tekrar aç diye :D 

bu konuda farklı bi tat var , mod el atıyor ama copy/paste içeriğe pm olayına bişi demeden devam ediyor , ee yorumlamam bu kadar

Merhaba yazdığım PM müridimizin isteği üzerine fiyatları göremediğinden yardımcı olmak amacıyla aynı liste gönderilmiştir. Herhangi bir extra reklam vb. bir şey yoktur. Mod istediği zaman mesajlardan inceleyebilir veya ekran görüntüsü isteyebilir. 

orheyn tarafından 05/May/16 19:48 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 8618 Toplam Mesaj: 48
#sosyalmedya #takipci