folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder TBT'ye Özel Güvenilir Sosyal Medya Hizmeti (Öğrenciye Destek) /GÜNCEL

TBT'ye Özel Güvenilir Sosyal Medya Hizmeti (Öğrenciye Destek) /GÜNCEL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

konunun içeriğinden dolayimidir nedir ama murid in kendiside bana bot gibi geldi :)) Merhaba... tesekkurler! yardimci oluyorum tesekkurler!  pm gönderildi , satislar devam ediyor. 

saka bi yana ben 1000 tane yabanci bot twitter accountu satin almak istiyorum. Email ve sifreleriylr birlikte ve banlanma durumlari nedir telefon onaylimidir username degisebiliyormu? satin alma amacimda kendi isim icin o hesaplari besleyecegim sana rakip olma niyetim yok :) boyle bi satis yapabiliyorsan pm at

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orheyn
    orheyn's avatar
    Erkek
    Keyr00t bunu yazdı

konunun içeriğinden dolayimidir nedir ama murid in kendiside bana bot gibi geldi :)) Merhaba... tesekkurler! yardimci oluyorum tesekkurler!  pm gönderildi , satislar devam ediyor. 

saka bi yana ben 1000 tane yabanci bot twitter accountu satin almak istiyorum. Email ve sifreleriylr birlikte ve banlanma durumlari nedir telefon onaylimidir username degisebiliyormu? satin alma amacimda kendi isim icin o hesaplari besleyecegim sana rakip olma niyetim yok :) boyle bi satis yapabiliyorsan pm at

Bu güzeldi hocam. :)  Belki de sürekli müşterilerle iletişim içerisinde bulunduğu için bu tarz kelimeler alışkanlık yaptı heralde! Detayları PM göndereceğim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

konu hem up olsun hemde şöyle söylemek gerekirse arkadaştan takipçi satın aldım takipçiler cayır cayır geldi sayesinde hoşlandığım kıza karşı bi havam oldu instagramda 50 k takipçim olunca <3 neyse adamsın hocam 

No way out
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Devam ediyorsa güncel fiyatları pm alayım ya da konuyu düzenlerden haber çak hocam.. (insta için)

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orheyn
    orheyn's avatar
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı

konu hem up olsun hemde şöyle söylemek gerekirse arkadaştan takipçi satın aldım takipçiler cayır cayır geldi sayesinde hoşlandığım kıza karşı bi havam oldu instagramda 50 k takipçim olunca

Güzel yorumlarından ve desteğini hiç esirgemediğinden dolayı çok teşekkür ederim!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

Bir arkadaşım için 1k takipçi aldık, anında geldi. Teşekkürler hocam.

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
Toplam Hit: 8619 Toplam Mesaj: 48
#sosyalmedya #takipci