TBT'ye Özel Güvenilir Sosyal Medya Hizmeti (Öğrenciye Destek) /GÜNCEL
-
konunun içeriğinden dolayimidir nedir ama murid in kendiside bana bot gibi geldi :)) Merhaba... tesekkurler! yardimci oluyorum tesekkurler! pm gönderildi , satislar devam ediyor.
saka bi yana ben 1000 tane yabanci bot twitter accountu satin almak istiyorum. Email ve sifreleriylr birlikte ve banlanma durumlari nedir telefon onaylimidir username degisebiliyormu? satin alma amacimda kendi isim icin o hesaplari besleyecegim sana rakip olma niyetim yok :) boyle bi satis yapabiliyorsan pm at
-
Keyr00t bunu yazdı
konunun içeriğinden dolayimidir nedir ama murid in kendiside bana bot gibi geldi :)) Merhaba... tesekkurler! yardimci oluyorum tesekkurler! pm gönderildi , satislar devam ediyor.
saka bi yana ben 1000 tane yabanci bot twitter accountu satin almak istiyorum. Email ve sifreleriylr birlikte ve banlanma durumlari nedir telefon onaylimidir username degisebiliyormu? satin alma amacimda kendi isim icin o hesaplari besleyecegim sana rakip olma niyetim yok :) boyle bi satis yapabiliyorsan pm at
Bu güzeldi hocam. :) Belki de sürekli müşterilerle iletişim içerisinde bulunduğu için bu tarz kelimeler alışkanlık yaptı heralde! Detayları PM göndereceğim.
-
konu hem up olsun hemde şöyle söylemek gerekirse arkadaştan takipçi satın aldım takipçiler cayır cayır geldi sayesinde hoşlandığım kıza karşı bi havam oldu instagramda 50 k takipçim olunca <3 neyse adamsın hocam
-
Devam ediyorsa güncel fiyatları pm alayım ya da konuyu düzenlerden haber çak hocam.. (insta için)
-
SaviorAngel bunu yazdı
konu hem up olsun hemde şöyle söylemek gerekirse arkadaştan takipçi satın aldım takipçiler cayır cayır geldi sayesinde hoşlandığım kıza karşı bi havam oldu instagramda 50 k takipçim olunca
Güzel yorumlarından ve desteğini hiç esirgemediğinden dolayı çok teşekkür ederim!
-
Bir arkadaşım için 1k takipçi aldık, anında geldi. Teşekkürler hocam.