folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder T.C. Ziraat Bankası"Nın Atm"Sinden Sahte Para Çıktı :|

T.C. Ziraat Bankası"Nın Atm"Sinden Sahte Para Çıktı :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yanlış duymadınız devlet bankasının atm'sinden sahte para çıktı

olay şöyle gelişti:

salı günü t-shirt için verilen hesaba para yatırmaya gidicektim tabi onun için önce zirrat bankasına gidip hesabımdaki 200 ytl'yi çektim neyse Atm 1 adet 100'lük ve 2 adet 50'lik banknot verdi ziraat bankasıyla postane arası 5 dakika zaten küçük bi ilçede yaşıyorum neyse postanedeki görevli hesaba para aktarımı onayladı ve faturayı uzattı bende o sıra 20ytl vermek için atmden cekip cüzdanıma koyduğum paradan 50 ytl'yi çıkardım ve verdim sonra görevli bi saniye bekleyin dedi ve başka bi maaya gitti ve geldiğinde bu paraya el koyuyoruz dedi neyse ben tır çarpmış gibi oldum nasıl olur nasıl el koyarsınız bu ne anlama gelıyor falan sonra görevli paranın sahte olduğunu söyledi sonra tartışma falan çıktı millet bön bön bakıyo sanki büyük suç işlemişim gibi neyse olayı ancak yatıştırdılar ve ben parayı atmden çektiğimi söyledim normalde el koyarlar ama bi tanıdık vardı o bana dedi git banka yetkililerine söyle

neyse hemen bakaya gittim durumu anlattım bi görevliye sonra eli ayağı birbirine karıştı nasıl olur falan normalde paraya delik açması gerekirken bana verdi ıspatlayamazsın dedi bende bunun üzerine müdürün yanına gittim oda bizim bankamızdfa böyle bişeyin olması mümkün değil dedi adama anlattıkça adam olamaz diyor atmde sahte para olmaz diyor velhasılıkelam ihale bende kaldı ıspatlama imkanım olsa bütün yasal haklarımı kullanırdım ama öyle bi ihtimalde yok aslında konuyu salı günü acacaktım ama f.makinesi yoktu resminide koymak istedim 

buyrun beyler yorum sizin :| 

sahte%2050%20ytl

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek
    atm nin kamerası var canım olurmu öle şey ispatlarsın

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    dilekce falan yazsan olmuo mu :| polise götürsen yada :| savcılık falan :|

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pompaci bunu yazdı:
    -----------------------------

bitlisin adilcevaz ilçesinde yaşıyorum komik ama atm'nin kamerası yok

bu yüzden ıspatlamam imkansız gibi :( 

50 ytl hiç sorun değil ama neden bana giriyor ihale neden bende kaldı hata olacagınada inanmıyorum banka çalışanlardan 50 ytl ye tenezzul eden bırının işidir yazık valla yazık

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sittir et, para sendeyse git harca :D

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Dilekce yazıcan,mahkemeye vericen,avukatıdır,durşmasıdır,kanıtıdır,delilidir derken aradan bi 6 ay geçicek.Yada gidip baskasına geçirip parayı elden çıkartıcan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    Dolmuşçulara felan kaktır diyecem ama onlarda mor ışık var.Ya böyle eyyar satıcılara ver.Hava karanlık olsun.Aman olur olmadık birine verip polisle papaz olma....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    cnr437 bunu yazdı:

sittir et, para sendeyse git harca :D

Elinde patladı diyor sen ne diyorsun.Hocam seyyar mısırcı çakmakcı saatçi kimi görürsen kaktır...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    ilginç .. :| şubeyle falan uğraşmamışsın iyiki ...

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Pc-ErrOr bunu yazdı:
    ilginç .. :| şubeyle falan uğraşmamışsın iyiki ...

hiç sorma hacı tanıdık flan olmasaydı hapse bile atarlardı sahtecilikten 7 yıldan başlıyo a.q.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    sorry_13 bunu yazdı:

pompaci bunu yazdı:

bitlisin adilcevaz ilçesinde yaşıyorum komik ama atm'nin kamerası yok

bu yüzden ıspatlamam imkansız gibi :( 

50 ytl hiç sorun değil ama neden bana giriyor ihale neden bende kaldı hata olacagınada inanmıyorum banka çalışanlardan 50 ytl ye tenezzul eden bırının işidir yazık valla yazık

Büyük ihtimal el koyan güvenlik görevlisinin işidir. Ona kaktırmışlar o da sana kitlemiş :)

Ahlat arabasına atla şöföre ver 47.5 ytl olarak geri al bişi olmaz :) 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
Toplam Hit: 8301 Toplam Mesaj: 33