folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder T.C. Ziraat Bankası"Nın Atm"Sinden Sahte Para Çıktı :|

T.C. Ziraat Bankası"Nın Atm"Sinden Sahte Para Çıktı :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    AmoR bunu yazdı:
    -----------------------------
    sorry_13 bunu yazdı:

pompaci bunu yazdı:
    atm nin kamerası var canım olurmu öle şey ispatlarsın

bitlisin adilcevaz ilçesinde yaşıyorum komik ama atm'nin kamerası yok

bu yüzden ıspatlamam imkansız gibi :( 

50 ytl hiç sorun değil ama neden bana giriyor ihale neden bende kaldı hata olacagınada inanmıyorum banka çalışanlardan 50 ytl ye tenezzul eden bırının işidir yazık valla yazık

Büyük ihtimal el koyan güvenlik görevlisinin işidir. Ona kaktırmışlar o da sana kitlemiş :)

Ahlat arabasına atla şöföre ver 47.5 ytl olarak geri al bişi olmaz :) 

yok hoca ya birine vermeyi düşünmüyorum saklıcam kalsın :) adilcevaz hatırası

bakıyorumda bizim oraları iyi biliyon :)

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    sorry_13 bunu yazdı:
    AmoR bunu yazdı:

Büyük ihtimal el koyan güvenlik görevlisinin işidir. Ona kaktırmışlar o da sana kitlemiş :)

Ahlat arabasına atla şöföre ver 47.5 ytl olarak geri al bişi olmaz :) 

yok hoca ya birine vermeyi düşünmüyorum saklıcam kalsın :) adilcevaz hatırası

bakıyorumda bizim oraları iyi biliyon :)

Bitlis ve Van dahil, bütün ilçelerinde bilimum akrabalarım var hoca :) 

Sahte 50 ytl den hatıramı olur hoca naptın sen yav :)

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hoca bankadaki atm deki paralarsın seri noları kayıtlı baksınlar o seri numaralı para o atm de  mi bu kdar basit

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek
    benimde buna benzer bişe olmuştu ...devlet kredisini cekip iş bankasında borcumu kapıcaktım iş bankasının bankamatiği aynen 50 ytl yi tanımlayamadı 2-3 kere denedim gene olmadı sora biyere kaktırdım paraya sende öle yap;)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek
    hocam geçmiş olsun. mesleğim gereğiyle devamlı bankalarla çalışıyorum ve senin bu durum bendede oldu ama hiç bi şekilde ispatlayamazsın boşuna uğraşma paranıda gerçeğiyle değiştirmezler. bi arkadaş demiş atm ye konulan paraların seri noları alınıyor diye arkadaşım ben bir çok kere görevlinin atmye koyacağı paraları sayarken gördüm seri numarası alınmıyor o paraların sadece makinede sayıyor destenin dağılmaması için olan kağıdı çıkarıyor ve atm ye koyuyor. bi sefer bizim işyerindeki elemana fazla para verdiler tabi bu geri gitti dediki hesaplarınızı bi kontrol edin eksik fazlanız varmı diye veznedeki görevli hesabını kitabını yapmış sonrada demiş ne eksiğim var nede fazlam var diye büyük ihtimal bizim elemanın parayı eksik vermişsiniz diyceğini tahmin ediyordu ama bizim elemanda çıkarıp parayı uzatınca bunu fazla vermişsiniz alın die nasıl olur ya filan demeye başladı yani hiçbir türlü senin olayı kabul etmezler. o sahte parayıda oraya güvenlik değil üzerine zimmetli ola veznedar yada bankanın operasyon bölümündeki koymuştur. tekrardan geçmiş olsun

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Geçen iş bankasından çıktı bendede kadına geri götürdüm ne bileyim senin değiştirmediğini dedi...

Geçen sene yapı kredi bankasından eksik para çıktı

daha sayammı :)) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CIZIRTI
    CIZIRTI's avatar
    Erkek

bendede oldu bu olay aynı bankadan yüklü kdv iadesi çektiğimizde sahte para çıktı aradan ama birkaç saat sonra farkettiğimiz ve ispatı olmadığı için geri almadılar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Bu ziraat harbiden gabak bir banka. Zaten o sahte para nasıl giriyor ki ATM'ye. Bankanın kasasından oraya koyuyorlar. Kontrol falan hiçbir şey yok. Olmaz!!..

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    İlk değil hocam ziraatten daha önce de çıkmıştı birisi şikayete geldi az önce çektim die.Mümkün değil biz sadece merkez bankasından gelen parayı koyarız dediler gönderdiler kadını :).

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

hiç bişe olmuyo

banada 1 sene evvel cıktı

bankaya gittim

karı dedi ki bize ne sansına o çıkmıs aldı parayı yırttı yeniside vermedi

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
Toplam Hit: 8297 Toplam Mesaj: 33