folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder T.C. Ziraat Bankası"Nın Atm"Sinden Sahte Para Çıktı :|

T.C. Ziraat Bankası"Nın Atm"Sinden Sahte Para Çıktı :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    oha karı seni saf görmüş hoca :D.bu ne lavbalilik diye azarlıyaydın hiç değilse

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    hoca bu olay bankacıların çakallığı, birisi onlara sahte para kaktırınca olayın farkına varan bankacı bunu atm ye koyduruyor, böylece başı ağrımadan paradan kurtulmuş oluyor, ispat yok delil yok

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek
    hacı sende para yatan bankamatiklere git bi yatırmaya dene.  

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    bankamatiğe tekrar yatirmayi denersen, bankomat banknotu tanimlayamayip iade edicektir. bunun yani sira bu bir ders olmuştur umarim bundan sonra daha dikkat edersin.... benden sana bir komplo teorisi; ptt deki görevlinin senin sağlam parayi alip gittiği baska masada sahte para ile değiştirmediğini nerden biliyorsun? bende veznedarim, sahte para geldiğinde önce şahsa diyorum paraniz sahte, sonra götürüp makineye atiyorum. adama bişey demeden kalksam veznemden, gidip makinede kontrol ettikten sonra gösterip sahte desem adamin kafasinda soru işareti oluşur, sende hiç soru işareti oluşmadi mi? belkide sağlam parani değiştiler pttde..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

ya ben de dün gece ziraat atm sinden para çektim. eksik para verdi:S eksik derken paranın bi bölümü kopmuş. geçersiz para yani. işe bak ya bi bankamatik bu kadar gerzek olur mu? bu mudur bu aptal makinenin elektronik zekası teknolojisi? bankamatik bile bu ibneliği yapıyor

şimdi kime nasıl anlatacam derdimi? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Özelleşseydi çıkmazdı kanımca :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

azizsenel55 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoca bankadaki atm deki paralarsın seri noları kayıtlı baksınlar o seri numaralı para o atm de  mi bu kdar basit

hajı azizin dediği gibi atm lere para koyarlarken seri numaraları kayıtlı bir şekilde koyuluyor. sen git bunu sizin atm den çektim kamera kayıtlarına ve ben ordan çekerken atm den gerçekleşmiş para aktarımı ve atm nin bana verdiği seri noları söleyin de

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    seadog bunu yazdı:

hiç bişe olmuyo

banada 1 sene evvel cıktı

bankaya gittim

karı dedi ki bize ne sansına o çıkmıs aldı parayı yırttı yeniside vermedi

:D bu arada ejder abi boşver ya hep böle zaten bankalar hem güçlü hem suçlu neyse gçmiş olsun

ebedi devlet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Akbankın bankamatigi paramı yuttu:S:S

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ATM-Skim
    ATM-Skim's avatar
    Erkek
    sorry_13 bunu yazdı

yanlış duymadınız devlet bankasının atm'sinden sahte para çıktı

olay şöyle gelişti:

salı günü t-shirt için verilen hesaba para yatırmaya gidicektim tabi onun için önce zirrat bankasına gidip hesabımdaki 200 ytl'yi çektim neyse Atm 1 adet 100'lük ve 2 adet 50'lik banknot verdi ziraat bankasıyla postane arası 5 dakika zaten küçük bi ilçede yaşıyorum neyse postanedeki görevli hesaba para aktarımı onayladı ve faturayı uzattı bende o sıra 20ytl vermek için atmden cekip cüzdanıma koyduğum paradan 50 ytl'yi çıkardım ve verdim sonra görevli bi saniye bekleyin dedi ve başka bi maaya gitti ve geldiğinde bu paraya el koyuyoruz dedi neyse ben tır çarpmış gibi oldum nasıl olur nasıl el koyarsınız bu ne anlama gelıyor falan sonra görevli paranın sahte olduğunu söyledi sonra tartışma falan çıktı millet bön bön bakıyo sanki büyük suç işlemişim gibi neyse olayı ancak yatıştırdılar ve ben parayı atmden çektiğimi söyledim normalde el koyarlar ama bi tanıdık vardı o bana dedi git banka yetkililerine söyle

neyse hemen bakaya gittim durumu anlattım bi görevliye sonra eli ayağı birbirine karıştı nasıl olur falan normalde paraya delik açması gerekirken bana verdi ıspatlayamazsın dedi bende bunun üzerine müdürün yanına gittim oda bizim bankamızdfa böyle bişeyin olması mümkün değil dedi adama anlattıkça adam olamaz diyor atmde sahte para olmaz diyor velhasılıkelam ihale bende kaldı ıspatlama imkanım olsa bütün yasal haklarımı kullanırdım ama öyle bi ihtimalde yok aslında konuyu salı günü acacaktım ama f.makinesi yoktu resminide koymak istedim 

buyrun beyler yorum sizin :| 

sahte%2050%20ytl

yakisir ulkeme :-))))

Toplam Hit: 8300 Toplam Mesaj: 33