Tecil Bozdurmak Ve Erken Sevk Dilekçesi Hakkında Bilgi
-
Selam dostlar öncelikle git askerlik şubesine sor demeyin çüki ;
A şubesinin dediğiyle B şubesinin dediği bir birini tutmuyor. Yani ben sabahtan akşama kadar 10-15 şubeyi aradım derdimi anlattım adamların hepsi ayrı birşey söyledi.
Şubeye gidip tecili bozdurup istediğim bir celp döneminde askere gitmek istiyorum. Bunun için askerlik şubesine gidip tecil bozdurma işlemi yaptırmak gerekiyor sanırım fakat kimi yerler demişki eğer ankaraya dilekçe yazıp askerlik durum belgenizide içersine koyup yollarsanız işiniz daha hızlı olur. (Yani %100 o yazdığınız celp te gidersiniz demişler)
Bakın şu linkteki gibi :
http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=94654
Yani diyeceğim şubeyemi gideyim ben yoksa dilekçemi yollıyayım ? yada önce gidip teçili bozdurup gitmek istediğim celp dönemiyle ilgili işlem yaptırıp ardından ankarayada bir dilekçe mi yollıyayım ? yani iki yerede kapak atıyoruz bakalım hangisi işimizi hallederse diye yardımcı olurmusunuz
Sor 2 : Seçtiğim celp döneminden önce beni çağırma şansları varmıdır arkadaşlar ? Önce tecili bozdurup ardından erken sevk dilekçesi vericez o yüzden soruyorum, adamlar alıp götürmesin aq :D
Eğer lazım olursa diye : Uzun dönem gidicem Er olarak
-
Murid casey var hocam o en son büyükçekmece askerlik şubesine gidip tecil bozdurmak istediğin de 2-3 gün içinde yolcusun demişler. Mayısta gitmek istedigini söyleyince mayısta gel bozdur direk gönderelim demişler. Şuan mayıs ayını bekliyor.
Mayısta gidip bozdurunca direk işlemlerin yapılıp yol paranı falan veriyorlarmış öyle dedi.
-
erdiburak bunu yazdı
Murid casey var hocam o en son büyükçekmece askerlik şubesine gidip tecil bozdurmak istediğin de 2-3 gün içinde yolcusun demişler. Mayısta gitmek istedigini söyleyince mayısta gel bozdur direk gönderelim demişler. Şuan mayıs ayını bekliyor.
Mayısta gidip bozdurunca direk işlemlerin yapılıp yol paranı falan veriyorlarmış öyle dedi.
Pm attım o arkadaşa umarım yazar buraya başından geçenleri. Teşekkürler
-
Konu sahibi izin verirse benimde bir sorum olacak.Benim askerlikte tecilli fakat ne zamana kadar bilmiyorum.E-devletten çıkıyor mu yoksa illa şubeye gidip baktırmam mı gerekiyor ?
-
Tecili bozdurma olayı şu şekil sen gittin okuldan kaydını sildirdin diyelim gelip başvuruyorsun askerlik şubesine nüfus kütüğünün bağlı olduğu il ilçe hangi celp döneminde gönderiyorsa o dönem gidersin
ben bundan 3-4 sene evvel öyle yaptım bana 3. Celp dönemi gönderiyor memleketin dedi dedim ben ilk tertip istiyorum genelde kabul olmuyor ama dedi bir şablon dilekçe verdi doldurduk arkadaşla beraber ona 4. Tertip dedikler ikimizinde asal'a gönderilen dilekçelerimiz kabul oldu ilk celp döneminde gittik.
Birde mazeretin olması gerekiyor ben işsizim iş bulamıyorum demiştim mecbur gitmeliyim vs
SeRDaR tarafından 01/Nis/14 14:38 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdı
Tecili bozdurma olayı şu şekil sen gittin okuldan kaydını sildirdin diyelim gelip başvuruyorsun askerlik şubesine nüfus kütüğünün bağlı olduğu il ilçe hangi celp döneminde gönderiyorsa o dönem gidersin
ben bundan 3-4 sene evvel öyle yaptım bana 3. Celp dönemi gönderiyor memleketin dedi dedim ben ilk tertip istiyorum genelde kabul olmuyor ama dedi bir şablon dilekçe verdi doldurduk arkadaşla beraber ona 4. Tertip dedikler ikimizinde asal'a gönderilen dilekçelerimiz kabul oldu ilk celp döneminde gittik.
Birde mazeretin olması gerekiyor ben işsizim iş bulamıyorum demiştim mecbur gitmeliyim vs
Benimde mazeretim aynı işsizim iş bulamıyorum. Şimdi aradım şubeyi dediler kimlikle gel fotokopi felan birşeyler dedi yani sadece kimlikle gidicem.
Mayıs geçtikten sonrada sizin gibi bende dilekçe yazıcam asal a direk mayısta almasınlar diye :D işsizim ağustosta gitmek istiyorum diye. Zaten şimdi verdimmi ağustosta alırlarmış beni
Mustafa bunu yazdıKonu sahibi izin verirse benimde bir sorum olacak.Benim askerlikte tecilli fakat ne zamana kadar bilmiyorum.E-devletten çıkıyor mu yoksa illa şubeye gidip baktırmam mı gerekiyor ?
Hocam en yakın askerlik şubesine git veya telefon ile ara askerlik tecilimin bitiş tarihini öğrenmek istiyorum de, senden tc no isteyecekler telefondan ver hemen bakarlar.
-
@Bandito
Hocam sağol arayıp sordum 31 Aralık 2019'a kadar kafam rahat.Adam okulla ilişkini kesene kadar sorun olmaz dedi.25 yaşımda giderim askere. :)
-
Açılın o benim yazıyorum pm bak hocam
-
hocam ben 91 dogumluyum gittim askerlik subesine bana 3 4 kere sordu emın mısın vs diye dedim ne oldu bu kadar boyle soruyorsunuz bana dedıki bozdurursan 2 gün içinde askersin ben de dedim ki mayıs da asker olmak istiyorum 2. celp gitmek istiyorum diye dedi ki oyle olmuyor fakat bir arkadasım daha bozdur du onu arıcaz dediler sanırım benim yaştan dolayı bozdurunca iki gün içinde askerim. Dediler ki biz seni tecil edelim mayısda gidiceklerin zamanını ögren ona göre alışverişini yap gel direk gidersin dediler olay bundan ibaret.
-
casey bunu yazdı
hocam ben 91 dogumluyum gittim askerlik subesine bana 3 4 kere sordu emın mısın vs diye dedim ne oldu bu kadar boyle soruyorsunuz bana dedıki bozdurursan 2 gün içinde askersin ben de dedim ki mayıs da asker olmak istiyorum 2. celp gitmek istiyorum diye dedi ki oyle olmuyor fakat bir arkadasım daha bozdur du onu arıcaz dediler sanırım benim yaştan dolayı bozdurunca iki gün içinde askerim. Dediler ki biz seni tecil edelim mayısda gidiceklerin zamanını ögren ona göre alışverişini yap gel direk gidersin dediler olay bundan ibaret.
Senin olay değşikmiş hakketen hocam. Umarım istediğin şekilde halledersin. Bende anlamadım çok garip garip olaylar var, gitmek isteyeni almıyorlar gitmek istemeyenlerinde peşinde dolanıyorlar :S
-
Bandito bunu yazdıcasey bunu yazdı
Senin olay değşikmiş hakketen hocam. Umarım istediğin şekilde halledersin. Bende anlamadım çok garip garip olaylar var, gitmek isteyeni almıyorlar gitmek istemeyenlerinde peşinde dolanıyorlar :S
hocam senin baglı oldugun sube kaç gonderiyorsa ona göre gidersin normalde ama orda form doldurtuyorlar kaç gitmek istiyorsun falan diye ben sana söyleyeyim en mantıklısı subeye git ogren her sube kafasına göre iş yapıyor çünkü en temizi git öğren