Tecil Bozdurmak Ve Erken Sevk Dilekçesi Hakkında Bilgi
-
Cesnist bunu yazdıMcM bunu yazdı
Aynı şekilde bende 15 ağustos'a kadar şubeye gidip tecilimi bozdurmak istiyorum aralıkta gitmek için..
Öğrenen bir murid gerekli olan işlem ve evraklar hakkında bilgi verirse sevinirim..
4 yıllık lisans ve Masterı tamamladım .. 30 kasım'a kadarda tecilli görünüyorum ama aralıkta gitmek için 15 ağustos'a kadar tecili bozdurmak şart diye biliyorum.. Okadar bekledim uygun bedelli çıkarmı şu bu olur mu diye son sınırlarına kadar zorladım ama yaş 30 olunca onuda aradan çıkartmak lazım .. Aklıma geldikçe sıcak basıyor :)
Hocam ben yarın gideceğim subeye, yazarım buraya olanları :)
Tamam hocam bilgilendirirseniz sevinirim..
Sıcak basması, götten terleme olayı olmasının sebebi burdaki yaşayış tarzını bırakıp orda emir komuta altına girmekten olsa gerek diye düşünüyorum kendi adıma.. Yoksa zaten her gün minumum 3 km koşan insanım.. Düzenli fitness ve body çalışıyorum.. Üniversite eğitimi olayları için koptuğumdan beri yurt - bekar hayatı burnumuz zamanında az sürtülmedi.. O konularda sıkıntı yok :) ama şimdi burda ipimle kuşağım ... ... .. ..m takılırken durduk yere 6 ay yada 1 yıl kitleyecekler.. Sıcaklamam ondan.. :) Yoksa bir çok 20'liği cebimden çıkartırım peah :)
-
Evet hocalar bugun tecil bozdurmak ve kasımda askere gitmek için Halıcıoğlu askere subeye gittim izlenimlerimi aktarayım.
Evrak olarak mezunsanız diplomanın aslı ile 3 adet arkalı önlü fotokopisi(onaylı olması gerekmez),3 adet transkript ve nüfüs kagıdı lazım.Resim webcam ile çekiyorlar.Fotokopi işinizi nizamiyede ki kantinden yapabilirsiz ancak standart yazıcı var o yüzden hazırlıklı gidin yakında fotokopici de yok.
Cok yogun diyorlardı gittim sabah 7.40 civarı millet sıraya girmişti çoktan 8.30 alıma baslandı 26. sıra nuarasını aldım topluca danısmanlıga yönlendirildik sıra numarası yalan oldu ilk giden işini söyledi.
Danısmanlıkta ne yapmak istediginizi soruyorlar ordan bosta hangi sube varsa yönlendiriliyorsunuz.Ben söyledim 5. sıra numarasını verdi yolladı direk gittim görevli memur bosta bekliyordu işlemlerimi yaptırdım 10dk da bitti.Aile hekimıne gidip boy kilo ölçtürüp imza almam gerektiği söylendi sonra bu belgeleri sıra numarası almadan direk teslim etmem lazımmıs.Suan evraklarda yedek subay adayı olarak yazıyor ama kısa dönem uzun dönem ile ilgili bir sey denmedi.
Sonuc olarak öyle cok yogun degil ögle tatili öncesi giderseniz 10dk da işinizi halledersiniz sadece önceden belgenizi vs hazırlayın.
-
Cesnist bunu yazdı
Evet hocalar bugun tecil bozdurmak ve kasımda askere gitmek için Halıcıoğlu askere subeye gittim izlenimlerimi aktarayım.
Evrak olarak mezunsanız diplomanın aslı ile 3 adet arkalı önlü fotokopisi(onaylı olması gerekmez),3 adet transkript ve nüfüs kagıdı lazım.Resim webcam ile çekiyorlar.Fotokopi işinizi nizamiyede ki kantinden yapabilirsiz ancak standart yazıcı var o yüzden hazırlıklı gidin yakında fotokopici de yok.
Cok yogun diyorlardı gittim sabah 7.40 civarı millet sıraya girmişti çoktan 8.30 alıma baslandı 26. sıra nuarasını aldım topluca danısmanlıga yönlendirildik sıra numarası yalan oldu ilk giden işini söyledi.
Danısmanlıkta ne yapmak istediginizi soruyorlar ordan bosta hangi sube varsa yönlendiriliyorsunuz.Ben söyledim 5. sıra numarasını verdi yolladı direk gittim görevli memur bosta bekliyordu işlemlerimi yaptırdım 10dk da bitti.Aile hekimıne gidip boy kilo ölçtürüp imza almam gerektiği söylendi sonra bu belgeleri sıra numarası almadan direk teslim etmem lazımmıs.Suan evraklarda yedek subay adayı olarak yazıyor ama kısa dönem uzun dönem ile ilgili bir sey denmedi.
Sonuc olarak öyle cok yogun degil ögle tatili öncesi giderseniz 10dk da işinizi halledersiniz sadece önceden belgenizi vs hazırlayın.
Sen yeni mezunsun anladığım kadarı ile, aralık sonuna kadar tecilli oluyorsun aynı zamanda yaptıgın bu işlemler yoklama işlemi. yoklama dan sonra da aynı anda tecilini bozmuşlar hocam.
Bende dün bozdurdum tecili. 2 yıllık tecilliydim. 1 adet transkript ve fotokopisi, 1 adet yds sınav sonuç çıktısı. Bu kadar. resim filan başka hiç birşey yok. Kasımda asker olmak isteyenler Agustos 15 e kadar tecillerini bozdurmak zorundalar.
-
Eywallah Hocular.. Bilgilendirmeler için teşekkürler.. :)