folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tecil Bozdurmak Ve Erken Sevk Dilekçesi Hakkında Bilgi

Tecil Bozdurmak Ve Erken Sevk Dilekçesi Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    casey bunu yazdı
    Bandito bunu yazdı
    casey bunu yazdı

hocam ben 91 dogumluyum gittim askerlik subesine bana 3 4 kere sordu emın mısın vs diye dedim ne oldu bu kadar boyle soruyorsunuz bana dedıki bozdurursan 2 gün içinde askersin ben de dedim ki mayıs da asker olmak istiyorum 2. celp gitmek istiyorum diye dedi ki oyle olmuyor fakat bir arkadasım daha bozdur du onu arıcaz dediler sanırım benim yaştan dolayı bozdurunca iki gün içinde askerim. Dediler ki biz seni tecil edelim mayısda gidiceklerin zamanını ögren ona göre alışverişini yap gel direk gidersin dediler olay bundan ibaret.

Senin olay değşikmiş hakketen hocam. Umarım istediğin şekilde halledersin. Bende anlamadım çok garip garip olaylar var, gitmek isteyeni almıyorlar gitmek istemeyenlerinde peşinde dolanıyorlar :S

hocam senin baglı oldugun sube kaç gonderiyorsa ona göre gidersin normalde ama orda form doldurtuyorlar kaç gitmek istiyorsun falan diye ben sana söyleyeyim en mantıklısı subeye git ogren her sube kafasına göre iş yapıyor çünkü en temizi git öğren

Aynen her şube kafasına göre yapıyor bende tüm şubeleri gezerim ozaman :D hangisi işimi hallederse :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Hocalar yeni konu acmadan yazayım dedim.

4 yıllık üniversiteyi bitirdim diplomamı aldım temmuzda, kasımda askere gitmek istiyorum 15 agustosa kadar subeye gideceğim yanımda götürmem gereken evraklar nelerdir ? 

طדṮ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

İnternetten askerlik şubesi nolarından herhangi bir tanesini arayıp sorarsan kesin bilgileri alırsın

Fakat kısa dönem gideceğin için üniversite diplomanı alman gerek kimliğinide al git şubeye halledersin hemen

Resimi benim orada çekmişlerdi webcam ile :D

İlk torunum sen olacaksın :D

Bandito tarafından 06/Ağu/14 13:11 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    Bandito bunu yazdı

İnternetten askerlik şubesi nolarından herhangi bir tanesini arayıp sorarsan kesin bilgileri alırsın

Fakat kısa dönem gideceğin için üniversite diplomanı alman gerek kimliğinide al git şubeye halledersin hemen

Hocam diploma orjin mi götüreyim yoksa evde fotokopi cekip götürsem yeter mi bide transkript demisler nette :/ herkes farklı konusuyor kafam karıstı mk:D

Cesnist tarafından 06/Ağu/14 13:15 tarihinde düzenlenmiştir

طדṮ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı
    Bandito bunu yazdı

Hocam diploma orjin mi götüreyim yoksa evde fotokopi cekip götürsem yeter mi bide transkript demiler nette :/

direk götür orjinali hacım orada ufak tefek şeyler için geri gönderirler

sen tel nosunu ara netten bul hemen sor cevap verirler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    Bandito bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı
    Bandito bunu yazdı

Hocam diploma orjin mi götüreyim yoksa evde fotokopi cekip götürsem yeter mi bide transkript demiler nette :/

direk götür orjinali hacım orada ufak tefek şeyler için geri gönderirler

sen tel nosunu ara netten bul hemen sor cevap verirler

tamam hocam sağol

طדṮ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Aynı şekilde bende 15 ağustos'a kadar şubeye gidip tecilimi bozdurmak istiyorum aralıkta gitmek için..

Öğrenen bir murid gerekli olan işlem ve evraklar hakkında bilgi verirse sevinirim..

4 yıllık lisans ve Masterı tamamladım .. 30 kasım'a kadarda tecilli görünüyorum ama aralıkta gitmek için 15 ağustos'a kadar tecili bozdurmak şart diye biliyorum.. Okadar bekledim uygun bedelli çıkarmı şu bu olur mu diye son sınırlarına kadar zorladım ama yaş 30 olunca onuda aradan çıkartmak lazım .. Aklıma geldikçe sıcak basıyor :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    McM bunu yazdı

Aynı şekilde bende 15 ağustos'a kadar şubeye gidip tecilimi bozdurmak istiyorum aralıkta gitmek için..

Öğrenen bir murid gerekli olan işlem ve evraklar hakkında bilgi verirse sevinirim..

4 yıllık lisans ve Masterı tamamladım .. 30 kasım'a kadarda tecilli görünüyorum ama aralıkta gitmek için 15 ağustos'a kadar tecili bozdurmak şart diye biliyorum.. Okadar bekledim uygun bedelli çıkarmı şu bu olur mu diye son sınırlarına kadar zorladım ama yaş 30 olunca onuda aradan çıkartmak lazım .. Aklıma geldikçe sıcak basıyor :)

Hocam ben yarın gideceğim subeye, yazarım buraya olanları :)

طדṮ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    McM bunu yazdı

:D vallaha 13 ünde gidiyorum herkes cehenneme gidiyorsun felan diyor bana birkez şu triplere girmedim  sıcak basması götten terleme felan gibi şeylerden bahsediyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

2005 te askerlik şubesine gidip tastiknamemin fotokopisini verdim beraberinde

xxxx askerlik şubesi müdürlüğüne

okul dan dolayı teclimin bozulup en kısa sürede askeri birliğime gönderilmek istiyorum

gereğinin yapılmasını rica ederim

isim soy isim imza

3-4 satırlık bi dilekçe verdim 

1. dönemler gitmişti dilekçe verdiğimde 1 ay geçmedi gataya muayneye çağırdılar hemen 2. tertip paketleyip askere aldılar.

Minimalist Değilim Tembelim
Toplam Hit: 5125 Toplam Mesaj: 25