folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tehlikenin Sadece Bir Bölümü (İslamcı Siteden Atatürk"E Hakaret)

Tehlikenin Sadece Bir Bölümü (İslamcı Siteden Atatürk"E Hakaret)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:
    -----------------------------

-----------------------------

süperrRR!!!!

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    Site corttt muhahauhauha
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    X-KuLL
    X-KuLL's avatar
    Erkek

S.a. arkadaşlar ben o kadar kendini islama adamış insanların içinde bulundum ama böyle insanlar görmedim adamlarında günahını almak istemem ama bunlar tamda müslüman sayılmaz belki müslümanların imajını değiştirmek için açılmış bir site bile olabilir adamn bir kere söylediği söz kim için olursa olsun yanlış azabını kat kat arttırsın Efendimiz (s.a.v.) bilebir gün Allah (c.c.) şeytanı onun sorularını cevaplasın diye yollayınca ona bile dedi ki istersen senin için Allah'tan (c.c.) af dileyim. Müslümanların en büyük düşmanına bile bu söyleniyorsa arkadaşlar düşünün bu arkadaşlar ne kadar müslüman. ve arkadaşlar da hep silah resimleri islam şiddeti sadece müslümanlara saldırı olduğunda onlar yok edilmeye kalkıldığında ve müslümanların çoçukları kadınları malları yok yere zarar gördüğünde serbest kılınmıştır. Hatta bir ayette buna benzer bir şey geçiyordu diyerki size ne oluyorda zulum gören kadınlar ve çocuklar için savaşmıyacaksınız. İnş. arkadaşlar yanlış bir şey yazmamışımdır inş. kimsenin kafasını karıştırcak bir yanlışlık yapmamışımdır hakkınızı helal edin s.a.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

SİTENİN kapatılmaması daha mantıklı.

büyükler her şeyi bilir.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Bence bunların arasında pkklı da var.Cünkü hep Türkler ırkcı falan diyorlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek
    tüm benliğimle sövüyorum

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    baylar ve bayanlar sukunete davet ediyorum hepinizi, bir derin nefes alıp düşünün bu orospu çocuklarının amacı ne ? en hassas olduğumuz "Atamız" dediğimiz sembole dolayısıyla Türklerin tüm atalarına biz Türklerin maneviyatına saldırarak provakasyon yaratmak şuurumuzu yitirip sinir krizi halinde onlara aptalca saldırmamızı bekliyorlar bunları üzerimize köpek olarak salan uluslararası güçleri düşünün, tam da bizden böyle birşey yapmamızı bekliyorlar. Ata yı ve Atatürkçüleri, Türkçüleri + tüm milliyetçileri "barbar" zalim ve din düşmanı, insan / toplum düşmanı faşistler  hatta çeteler olarak afişe etmek için fırsat kolluyorlar. Tükürsek bu şuursuz yobaz döküntülerini boğacağımızı biliyorlar zaten bu oltaya gelmeyelim, onların seviyesine kendimizi düşürmeyelim. Memleketimiz üzerinde oynanan oyunların büyük aktörleri var bu çapulcularda onların köpekleri/köleleri bunlarla muhattap olup zaten yaşamları ya da beyinleri olmayan insanlık dışı mahlukatlarla gücümüzü tüketmeyelim.

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 20397 Toplam Mesaj: 128