Tehlikenin Sadece Bir Bölümü (İslamcı Siteden Atatürk"E Hakaret)
-
Hoca zaten özelden bu konuda gerçekten ciddi bir şeyler yapabilen kişilere veriyorum adresi sakladıgım falan yok.Bu yüzden diyorum çoluk çocuk bulaşmasın şu işe işini bile adam gelsin yoksa acık acık belirtirim alın girin diye.Bildigimiz bir şey var 50 kere söylüyoz hala yok sunu suraya yaz sunu sunu buraya yaz.Çok bir halt yediklerini sanıyolar.
-
abi zehra diye bitane mod var.tavlamama az kaldı az sonra msn i verirse saşmam.sosyal mühndislik ;)
-
şu kandıl gununde hiç agzımı bozamıcam bu ne oldugu belırsız yaratıklar ıcın
zaten dıger muritler benım ıcınde fazlasıyla kufur etrmısler..
-
emniyetin içide bunlardan kaynadığı için giderler pkk vs. siteleri kapatırlar bunları kapatmazlar en ii si index basmak
-
güzel bi index şart bu adamlara:|
Tahribat ailesi olarak en kral indexi basıcanıza inanıyorum
-
vay ibneler!! ağzınızdan çıkan küfürü esirgemeyin bu soysuz köpeklere.
edit: kısa bi araştırma sonucu sitenin adresini buldum bilmiyorum önceki sayfalarda verildi mi? isteyene pmle atabilirim.
-
edit:geç oldu ben saçmaladım artık hadi iyi geclr
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------
edit:geç oldu ben saçmaladım artık hadi iyi geclr
-----------------------------ama iyi saçmalamışsın :D sanda iyi geceler...
-
Neyzen Tevfik ;
İşgaldeki hali unutma,
Atatürke dil uzatma sebepsiz.
Sen yine anandan doğardın ama,
Baban kimdi bilemezdin ŞEREFSİZ.
Bir dörtlüğü daha,
İşgaldeyken mümkünmüdür ibadet ?
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et
Sizin gibi DÜRZÜLER yüzünden
Dinindende soğuyacak bu millet. -
Nerde bu amına koduğumun Bilişim Suçlarının başında oturan yarrak kafalılar? (Sözüm ona kadrolaşmış, bilişimden anlamayan, maaşı alıp orda oturanlara)
Bu orospu çocukları yurt dışında mı da yakalayamıyorlar? (bkz. hosting sağlayıcısı istanbulhost.com)
Hostingciyle irtibat kurup bilgilerini alamazlar mı?
Senin,benim gibi adamımı yakalarlar en küçük şeyde(Exca vs)? Neden?
Burdan Siteyi Sunucularında Barındıran: Istanbulhost.Com (Haberleri varmıdır?, haberleri varsa ve müdahele etmiyorlarsa işte o zaman...)
Amını yolunu siktiğimin arap özentileri!
Atatürk bunların o dönem çıban başlarını sinek gibi ezdi ama işte yeniden türediler..
Çok kötü sinirlendim amk yav bu ne biçim şey bu kadar kolay olmamalı Hz. Atatürk'e dil uzatmak..
Gerçekten bu orospu cocuklarının sitesinde çok ağır karalama var! Ayrıca bayan üyeleride dikkat çekiyor.
Osman Pamukoğlu hükümeti gelir inşallah, bu amına koduklarımın götünden kanı alır.