Tehlikenin Sadece Bir Bölümü (İslamcı Siteden Atatürk"E Hakaret)
-
yobazlar işte siktir et denyoları :D
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------
Neyzen Tevfik'ten, Atatürk'e nankörlük edenlere ithaftır:
Sen Anandan Yine Çıkardın Ama...
Esir iken mümkün müdür ibadet.
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et.
Senin gibi dürzülerin yüzünden,
Dininden de soğuyacak bu millet.
İşgaldeki hâli sakın unutma,
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan yine çıkardın ama...
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz!..
NEYZEN TEVFİK
-----------------------------aklıma gelen ılk sey bu oldu... soysuz kopekler..
-
Beyler aramızda daha önce , yasal düzene karşı olan bir siteyi kapattıran arkadaşımız vardı.Hani emniyet mi ne websitesinden online olarak şikayette bulunmuş
e-ihbarnahme filan sayılıp işleme konulup site kapanmıştı hatırlarsınız.O arkadaşımız bu site ve bulunan örnekleri içinde aynı prosedürü yapsa yada yardım etsek
topluca çoğu siteye karşı böyle bir örgütlensel yasal olarak ? hatta birisi esprisi olsun diye yazmıştı o başlığa , "yasal hack" gibi birşey..Bence bu ve benzeri sitelerede
saldırı yollarından önce böyle birşeyle o bebeleri o siteye sokmuyabiliriz.Eminim hiç biri dns leri değiştirip ip değiştiriip filan girmeyi bilmeyen insanlardır.Bence
kapatılırsa site 2 gün sonra vazgeçerler , her ne kadar akıllarını değiştiremicek olsakta :S
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Yeri geldi,6 ay önce yaşadığım bir olayı anlatıyım..Sınıf arkadaşımla yemek yiyoruz.Konu Atatürk'ten açıldı.Sohbet ilerledi,işin seyri değişmeye başladı biraz.En sonunda ağzındaki bakla çıktı.Atatürk Mason'muş..
Mason Localarını kapatanın Atatürk olduğunu bilmediğine mi yanarsın,Atatürk'ün mason olduğunu Said Nursi'ye dayandırdığına mı yanarsın,Atatürk'ün Said Nursi'yi meclise konuşma yapması için çağırdığını bilmemesine mi yanarsın..
O gün bugün ilişki bitti arkadaşla..Var böyleleri çok var BAAL'ın dediği gibi..O güne kadar samimi olduğum arkadaşın bu düşüncelerinden bihabermişim
-----------------------------Fetocu bir arkadas, birgun evlerindeyiz(ogrenci evi) yemek yapmisim yiyip ders calisacaz sinavlara.Ataturk'e yerli yersiz laf sokmaya basladi.Her turlu serefsizligi , her turlu kulhakkini yiyen , serefsiz namussuz adam kalkti din dersi veriyor , Atama dil uzatiyor.Baslarim ulan boyle ise , ziktiri cektim merhabami kestim.
-
Sakin olun beyler , konunun icerigini birakip basliga takilmayin.Herkes kendini biliyorsa sorun yok.
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Beyler aramızda daha önce , yasal düzene karşı olan bir siteyi kapattıran arkadaşımız vardı.Hani emniyet mi ne websitesinden online olarak şikayette bulunmuş
e-ihbarnahme filan sayılıp işleme konulup site kapanmıştı hatırlarsınız.O arkadaşımız bu site ve bulunan örnekleri içinde aynı prosedürü yapsa yada yardım etsek
topluca çoğu siteye karşı böyle bir örgütlensel yasal olarak ? hatta birisi esprisi olsun diye yazmıştı o başlığa , "yasal hack" gibi birşey..Bence bu ve benzeri sitelerede
saldırı yollarından önce böyle birşeyle o bebeleri o siteye sokmuyabiliriz.Eminim hiç biri dns leri değiştirip ip değiştiriip filan girmeyi bilmeyen insanlardır.Bence
kapatılırsa site 2 gün sonra vazgeçerler , her ne kadar akıllarını değiştiremicek olsakta :S
-----------------------------Ben varım bu oçlara karşı olan herşeye varım!
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Beyler aramızda daha önce , yasal düzene karşı olan bir siteyi kapattıran arkadaşımız vardı.Hani emniyet mi ne websitesinden online olarak şikayette bulunmuş
----------------------------- -
analarını,bacılarıı şu anda ermeniler,fransızlar,ingilizler,ruslar düdüklemiyorya zoruna gitmiş kansız köpeklerin.zavallı,cahil,sefil itler.
-
topunun amk. :@ bu adamlara ülke özgürlük fazla. şerefsiz köpekler. ingiliz abd mandasında yaşıcaklardıki mutlu olcaklardı o.ç ları. yutubu tahribatı kapatan zihniyet bunlara niye göz yumuyo
-
Tmm ben onların siteyi şimdi ihbar ettim.3 gün içinde %80 ihtimalle site kapatılacak.
Daha önce pkk sitesini kapattırmıştım.
Atatürkü koruma kanunları çerçevesinde hapis yada para cezası bile alabilirler...