folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tehlikenin Sadece Bir Bölümü (İslamcı Siteden Atatürk"E Hakaret)

Tehlikenin Sadece Bir Bölümü (İslamcı Siteden Atatürk"E Hakaret)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    yobazlar işte siktir et denyoları :D

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

Demodor bunu yazdı:
    -----------------------------

Neyzen Tevfik'ten, Atatürk'e nankörlük edenlere ithaftır:

Sen Anandan Yine Çıkardın Ama...

Esir iken mümkün müdür ibadet.
    Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et.
    Senin gibi dürzülerin yüzünden,
    Dininden de soğuyacak bu millet.

İşgaldeki hâli sakın unutma,
    Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
    Sen anandan yine çıkardın ama...
    Baban kimdi bilemezdin şerefsiz!..

NEYZEN TEVFİK

aklıma gelen ılk sey bu oldu... soysuz kopekler..

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Beyler aramızda daha önce , yasal düzene karşı olan bir siteyi kapattıran arkadaşımız vardı.Hani emniyet mi ne websitesinden online olarak şikayette bulunmuş 

e-ihbarnahme filan sayılıp işleme konulup site kapanmıştı hatırlarsınız.O arkadaşımız bu site ve bulunan örnekleri içinde aynı prosedürü yapsa yada yardım etsek

topluca çoğu siteye karşı böyle bir örgütlensel yasal olarak ? hatta birisi esprisi olsun diye yazmıştı o başlığa  , "yasal hack"  gibi birşey..Bence bu ve benzeri sitelerede

saldırı yollarından önce böyle birşeyle o bebeleri o siteye sokmuyabiliriz.Eminim hiç biri dns leri değiştirip ip değiştiriip filan girmeyi bilmeyen insanlardır.Bence

kapatılırsa site 2 gün sonra vazgeçerler , her ne kadar akıllarını değiştiremicek olsakta :S 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

karatahta bunu yazdı:

Yeri geldi,6 ay önce yaşadığım bir olayı anlatıyım..Sınıf arkadaşımla yemek yiyoruz.Konu Atatürk'ten açıldı.Sohbet ilerledi,işin seyri değişmeye başladı biraz.En sonunda ağzındaki bakla çıktı.Atatürk Mason'muş..

Mason Localarını kapatanın Atatürk olduğunu  bilmediğine mi yanarsın,Atatürk'ün mason olduğunu Said Nursi'ye dayandırdığına mı yanarsın,Atatürk'ün Said Nursi'yi meclise konuşma yapması için çağırdığını bilmemesine mi yanarsın..

O gün bugün ilişki bitti arkadaşla..Var böyleleri çok var BAAL'ın dediği gibi..O güne kadar samimi olduğum arkadaşın bu düşüncelerinden bihabermişim

Fetocu bir arkadas, birgun evlerindeyiz(ogrenci evi) yemek yapmisim yiyip ders calisacaz sinavlara.Ataturk'e yerli yersiz laf sokmaya basladi.Her turlu serefsizligi , her turlu kulhakkini yiyen , serefsiz namussuz adam kalkti din dersi veriyor , Atama dil uzatiyor.Baslarim ulan boyle ise , ziktiri cektim merhabami kestim.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sakin olun beyler , konunun icerigini birakip basliga takilmayin.Herkes kendini biliyorsa sorun yok.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

SpArK bunu yazdı:

Beyler aramızda daha önce , yasal düzene karşı olan bir siteyi kapattıran arkadaşımız vardı.Hani emniyet mi ne websitesinden online olarak şikayette bulunmuş 

e-ihbarnahme filan sayılıp işleme konulup site kapanmıştı hatırlarsınız.O arkadaşımız bu site ve bulunan örnekleri içinde aynı prosedürü yapsa yada yardım etsek

topluca çoğu siteye karşı böyle bir örgütlensel yasal olarak ? hatta birisi esprisi olsun diye yazmıştı o başlığa  , "yasal hack"  gibi birşey..Bence bu ve benzeri sitelerede

saldırı yollarından önce böyle birşeyle o bebeleri o siteye sokmuyabiliriz.Eminim hiç biri dns leri değiştirip ip değiştiriip filan girmeyi bilmeyen insanlardır.Bence

kapatılırsa site 2 gün sonra vazgeçerler , her ne kadar akıllarını değiştiremicek olsakta :S 

Ben varım bu oçlara karşı olan herşeye varım!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

SpArK bunu yazdı:

pkk-info.com u ben kapattırdım.Bir ark. da başka bir site için ihbar yapmıştı.Bu siteyi de ihbar edicem merak etmeyin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bassicam
    bassicam's avatar
    Erkek
    analarını,bacılarıı şu anda ermeniler,fransızlar,ingilizler,ruslar düdüklemiyorya zoruna gitmiş kansız köpeklerin.zavallı,cahil,sefil itler.

need the end to set me free
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    topunun amk. :@ bu adamlara ülke özgürlük fazla. şerefsiz köpekler. ingiliz abd mandasında yaşıcaklardıki mutlu olcaklardı o.ç ları. yutubu tahribatı kapatan zihniyet bunlara niye göz yumuyo

le le le sakine
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Tmm ben onların siteyi şimdi ihbar ettim.3 gün içinde %80 ihtimalle site kapatılacak.

Daha önce pkk sitesini kapattırmıştım.

Atatürkü koruma kanunları çerçevesinde hapis yada para cezası bile alabilirler...

Toplam Hit: 20382 Toplam Mesaj: 128