Tek Tip Askerlik Yalan Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

"Al gülüm, ver gülüm. Almazsam, nah veririm gülüm." hadisesi tek tip askerlik taslağında birebir cereyan etmiştir. Ne zaman ki TSK bedelli askerliğe yeşil ışık yakar, hükümet de tek tip askerlik için -ister 9 ay, ister 99ay- gereken adımı atar. Yani anafikir tek tip vs bedelli. Şimdilik durum berabere, haydi hayırlısı..

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

iskarpin bunu yazdı:
    -----------------------------

"Al gülüm, ver gülüm. Almazsam, nah veririm gülüm." hadisesi tek tip askerlik taslağında birebir cereyan etmiştir. Ne zaman ki TSK bedelli askerliğe yeşil ışık yakar, hükümet de tek tip askerlik için -ister 9 ay, ister 99ay- gereken adımı atar. Yani anafikir tek tip vs bedelli. Şimdilik durum berabere, haydi hayırlısı..

-----------------------------

güzel yorum

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Konunun incelenmesi için sağlam bir zemin olmalı. Hükümet-tsk böyle bir zamanda askerliği kısaltıp asker sayısını azaltma riskine giremez.

Söylentiler her yıl yine çıkar fakat; konunun tekrar değerlendirilmesi için terör ve ülke politikalarının iyileşmesi gerekir. (Yaklaşık 20 yıl sonra )

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

ei oldu ei ne tek tipi. Tek tip olacaksa 15 ay olsun.

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Hepimiz asker olalaım ...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 5447 Toplam Mesaj: 26