folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Teknoloji Fakültelerine Açılan Davalar Danıştay Tarafından Reddedildi.

Teknoloji Fakültelerine Açılan Davalar Danıştay Tarafından Reddedildi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ekstra olarak kaana yardırmak istiyorum :))

hoca myo otomasyon mezunuyum :)

laplace da gördüm ters laplace da vesselam :)

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı

yahu çok güzel konusuyonuz iyi konusuyonuz da hacılar hepiniz kendi menfaatinizi düşünüyorsunuz.

zaten işini bilen adam boş kalmaz.

haksızlığa gelirsek

o zaman düz liselerde staj yapsın 9 ay boyunca

hatta çoğu dersler verilmesin ilgisi olmicak diye..

bizim aldıgımız eğitim ki ben 3 yıl önce mezun oldum

geometri görmedim fizik 2 görmedim biyolojik kimse 2.bölüm görmedim neden bizim onlarla ilgimiz yokmuş

afedersiniz ama götünüzden iyi konusuyorsunuz. tefler bu haksızlıgı önlemek için açıldı ve zaten mf4 sınavından başarı istiyor..

bence doğru karardır.

ayrıca pratiği olmayan pratiğini konuşturamayan mühendis gereksizdir. sonuç itibari ile fikiri herkes yapar herkes konusur filan. uygulamada önemlidir fikir de bence doğru karardır.

Fırsat eşitliği konusunda haklısın adamlarda boyle bir kapasite varsa kullanılmalıdır. Fakat piyadaki dangoz sayısı artarsa o dangozların yazdığı yamuk yumuk kodları adam etmek bana düşerse. Oyarım onları, iş görüşmelerinde de direk çizerim ilk yamuğunda. Tabi bu bilg. müh. , mtok elektrik elektornik zart zurt mezunları için de geçerli. İkincisi mühendislik pratik demek değildir. Yada bildiğini pratiğe dökmekte değildir. Ortada bir problem vardır bu probleme ekonomik olarak en uygun çözümü üretmek demektir.

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

tagext  tamamen kendi açından düşünüyorsun ekstra olarak zaten sen oraya giriyorsan bir önceki hatalı çalışmıltır düzeltmektede ne yazık ki mecbursun ayrıca pc mühendisliğini bilmem ama elektrik elektronik mühendisliğinde ne yazık ki pratik de önemlidir  ekstra oalrak da zaten o dangoz dediğin nitelikte ki adamları geçmek işi iyi öğrenmek demektir zaten işini bilmeyen adamı da işe almazlar değil mi

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

he bu arada gerçekci konuşmak gerekrse aslında mtok mezunları ile alıp veremediğinz yok

sadece işsiz olma kaygınız iş bulma kaygınız var sıkmayın canınızı yahu işi bilen adma işini de bulur yolunu da :))

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı

tagext  tamamen kendi açından düşünüyorsun ekstra olarak zaten sen oraya giriyorsan bir önceki hatalı çalışmıltır düzeltmektede ne yazık ki mecbursun ayrıca pc mühendisliğini bilmem ama elektrik elektronik mühendisliğinde ne yazık ki pratik de önemlidir  ekstra oalrak da zaten o dangoz dediğin nitelikte ki adamları geçmek işi iyi öğrenmek demektir zaten işini bilmeyen adamı da işe almazlar değil mi

elektrik elektronik te nedir durumlar bilmem. ben kendi sektörüm için konuşuyorum. neleri işe alıyorlar bilsen. bu yeni mezunda olabiliyor. 10 senedir işin içinde olan bi adam da.

bildiğin kütükle de çalıştım. mesela ar-ge şirketlerinde en az 300 mühendis çalıştırılması gerekir diye bi kanun var. şimdi adam 300 ü tutturacam diye ipini koparanı alıyor.

ftw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    tagext bunu yazdı
    HeadBanger bunu yazdı

elektrik elektronik te nedir durumlar bilmem. ben kendi sektörüm için konuşuyorum. neleri işe alıyorlar bilsen. bu yeni mezunda olabiliyor. 10 senedir işin içinde olan bi adam da.

bildiğin kütükle de çalıştım. mesela ar-ge şirketlerinde en az 300 mühendis çalıştırılması gerekir diye bi kanun var. şimdi adam 300 ü tutturacam diye ipini koparanı alıyor.

şartlar bunu gerektiriyorsa alabilir adam işi bimiyorsa da bilenler de eşşek değil herkes orda ekmeğinin derdindedir buna inanırım :)

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Ya normal liseden mühendis olan kişiler kendilerini çok iyi görüyolar ne yaptınız ?

madem iyisiniz neden bu korkunuz ?

biz kötüysek rahat olun nasıl olsa işleri siz alırsınız ..

Toplam Hit: 4064 Toplam Mesaj: 38