Teknolojinin Sonuna Mı Geldik ?
-
hologram teknolojisi gelecektir.
-
RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
sen daha elindeki teknolojiyi bile tam randımanıyla kullanamıyoken, daha kablolara bağlıyken, internet teknolojisini yeni sayılabilicek bir zaman aralığında bulmuşken ne sonundan bahsediyosun ??
Daha yeni başlandı yeni..
-----------------------------olay internetin veya datanın kabloya bağlı olması fln değil dünyaya wireless ile de yayarsın sistemler geliştikçe hızı 100000 mbit de olur ondan bahsetmiyorum benim sormak istediğim sonraki teknoloji sistem ne olacak yani datadan sonra insanoğlu ne yollayacak ?
kablosuz elektrik gibi görünüyor sanırım ama çok ciddi bir atılım çalışma yok gibi tesla yapmış bişeyler öylece kalmış
-----------------------------Çalışmalar var hocam 6 ay falan önce diskoveride izlemiştim bilen bilir sarı uzun saçlı bi eleman var o sunuyodu programı,mikrodalga enerjisinden yararlanıyordu kablosuz elektrik iletimi için.5 veya 6 metre öteye kadar %60-%80 arası bir kayıpla iletildi ama iletildi..Bu yöndeki çalışmalar ilerlerse uzaydan uydu aracılığı ile güneş enerjisini elektrik enerjisine çevrilebilir falan anlatıyodu bişeyler..
-
Teknolojinin sonu yoktur diye dusunuyorum.(kiyamete kadr :-))
-
yollanacak insan kaldı moleküler transportasyon olayı...
-
yanak bunu yazdı:
RhiFaT bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
sen daha elindeki teknolojiyi bile tam randımanıyla kullanamıyoken, daha kablolara bağlıyken, internet teknolojisini yeni sayılabilicek bir zaman aralığında bulmuşken ne sonundan bahsediyosun ??
-----------------------------olay internetin veya datanın kabloya bağlı olması fln değil dünyaya wireless ile de yayarsın sistemler geliştikçe hızı 100000 mbit de olur ondan bahsetmiyorum benim sormak istediğim sonraki teknoloji sistem ne olacak yani datadan sonra insanoğlu ne yollayacak ?
kablosuz elektrik gibi görünüyor sanırım ama çok ciddi bir atılım çalışma yok gibi tesla yapmış bişeyler öylece kalmış
-----------------------------Çalışmalar var hocam 6 ay falan önce diskoveride izlemiştim bilen bilir sarı uzun saçlı bi eleman var o sunuyodu programı,mikrodalga enerjisinden yararlanıyordu kablosuz elektrik iletimi için.5 veya 6 metre öteye kadar %60-%80 arası bir kayıpla iletildi ama iletildi..Bu yöndeki çalışmalar ilerlerse uzaydan uydu aracılığı ile güneş enerjisini elektrik enerjisine çevrilebilir falan anlatıyodu bişeyler..
-----------------------------zamanında tesla 40kilometre mesafeden kablosuz elektrik ile 20adet ampülü yakmış.
ünlü bi fotoğrafı var :) hiç bir kablo bağlantısı olmadan elinde bi ampül yakıyordu kablosuz elektrik aktarımı ile.
teknoloji budur.. gelecek budur..
o mna koduğumun J.P. Morgan'ı maddi desteği kesmeseydi. şuan kablosuz elektrik kullanıyorduk :)
(ölü adamada sövdüm rahatladım ohhhh)
-
molekülleri yollamak mesele değil de birleştirmek mesele :)
-
RhiFaT bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------yayarsınla yaparsına hızıda böyle olurla olmuyo bu işler.
zaten çoğu buluş yanlışlıkla bulunmuştur
yani bişi araştırılırken başka bişi bulunmuştur.
bu yüzden yaparsın wireless le dünyaya yayarsınla olmuyo. Onu yapana kadar arada neler neler çıkar..
burdaki mantık kablo mantığı değil zaten.
sana kimse net cevap veremez yada en fazla herkesin hayali olan uzaya çıkılacak şu olacak bu olacak olur
ama olaylar böyle yürümüyor işte..
-
FOXXLY bunu yazdı:
hologram teknolojisi gelecektir.
hologram teklonojisi var zaten. Bizim tüpde kullanılıyor :D:D
-
Şu Cern den bişiy çıkaydı iyidi ...
-
Fakülteye ilk girdigimde bölümle ilgili ilk ders olarak devre teorisini görmüştüm.Bir arkadaşım hoca tüm pasif elemanları anlattıktan sonra herhalde bunların haricinde temel bir pasif parca geliştirilemez diyordu.Ben mezun olurken müfredata memristor denilen bir parca konulması konuşuluyordu.