folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Teknoseyir Zor Günler Geçiriyor

Teknoseyir Zor Günler Geçiriyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

http://teknofis.net/wp-content/uploads/2013/06/leventpekcan-pizza.jpg

paranın olduğu yere koşmayıp ürünlerle taşşak geçip  kafasına göre ürün kötülerse böyle olur.

şu haline bak adamın. :D

Yok öyle birşey yalnış konuşuyorsun. 

küfrederiz villalara kulübeden
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stabilo
    stabilo's avatar
    Erkek

tahribat bi youtube kanalı açsa ya

vanity is definitely my favorite sin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

güzel inceleme yapıyorlar göte göt diyorlar 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

bunlar plus yapar başkaları da videolarının warezlerini yayınlarlar. yazık olmuş gerçekten güzeldi baya yayınlar.

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

güzel inceleme yapıyorlar göte göt diyorlar 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Birkaç sene önce takip ediyordum da sonradan sonraya unuttum gitti. Arada bülten geliyor o tarz şeyleri de filtrelemiştim gelen kutusuna bile düşmüyor. O yüzden kırk yılın başı denk gelirsem giriyorum. Mizacı güzeldi adamların. Bir videoya bakayım bakalım.

Videoyu izledim de şimdi, adamların projesi çok çılgın gelmedi bana aslında. Ne bileyim aylık 5-10 lira çok fazla değil gibi. Tbt de bu sisteme geçsin, yönetimde payımız olsun hisse alalım beyler.

1049 tarafından 06/May/14 01:36 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redsox
    redsox's avatar
    Erkek

haftalık bültenleri iş yaparken acıp dinlerim. Sağlamdı Teknoseyir. Kısmet artık. Takip etmeye çalışırız.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Daha önce duymadım ama videoyu izleyince samimi olmadıklarını hissettim.Sanki biz mecbur olduğumuz için plus yayına geçiyoruz, götümüz kalkmadı demek istemişler gibi.Plus yayına niye geçtiniz diyeceklere de verecek sağlam cevaplar bulmuşlar tabi..

Madem 1 milyon izlenmen var o zaman niye reklam almıyordun ? Reklam alarak, sponsor bularak bu iş devam edebilir.Eğer ürünlerin kötü yanlarını gizlemeden tanıtım yapıyorsan yinede sponsor bulabilirsin bence..

sorduklarinin cevabini video'da vermisler hala soruyor musun?

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı
    CyberAngel bunu yazdı

Daha önce duymadım ama videoyu izleyince samimi olmadıklarını hissettim.Sanki biz mecbur olduğumuz için plus yayına geçiyoruz, götümüz kalkmadı demek istemişler gibi.Plus yayına niye geçtiniz diyeceklere de verecek sağlam cevaplar bulmuşlar tabi..

Madem 1 milyon izlenmen var o zaman niye reklam almıyordun ? Reklam alarak, sponsor bularak bu iş devam edebilir.Eğer ürünlerin kötü yanlarını gizlemeden tanıtım yapıyorsan yinede sponsor bulabilirsin bence..

sorduklarinin cevabini video'da vermisler hala soruyor musun?

acaba videoları 3'e falan bölerek normal televizyon usulu reklam alabilirlerdi, firmaların kendi reklamları falan oynardı o arada. denediler mi böyle birşey acaba?

. . .. . ... .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

1 yıldan fazladır takip ediyorumi kapandığı felan yok, adamlar aynı yayına devam edicez diyor, ek olarak küçük bi ücret karşılığı, teknolojik değerlinedirme sosyal paylaşım gibi seçeneklerin olduğu bi kısım açıcaz diyor, buradan da kullanıcılar, ürünler hakkında kendi deneyimlerini birbirlerine aktarabilecek diyor, bence de çok lazım olan bişey, böyle bi konu için dh var var ama admların iddası biz sosyal medya alanalrı gibi olucaz diyo, yani forum kültürü olmucak diyo, bekleyip görücez, ama ben bu ekipin dağılmaması ve fikrin kendisinide cazip gördüğüm için destekliyorum.. ayrıca imkan olursa üye olanlara firmalardan indirim kuponları fln vericez diyo, taslak olarak görüşmüşler firmalarla...

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
Toplam Hit: 5482 Toplam Mesaj: 37