folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Teknoseyir Zor Günler Geçiriyor

Teknoseyir Zor Günler Geçiriyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=cHnE5R-RNZA

Adamlar zor günler geçiriyormuş.Son olarak siteyi yenileyeceğiz olmazsa kepengi kapatırız diyorlar.

Bilmeyenler için Teknoseyir ; Ürün inceleme piyasasında efsanedir.Donanımhaber gibi reklam için dandik cihazları övmezler.Direk göte göt derler.Özellikle Levent Pekcan efsanedir.Zaten bu duruma düşmelerinin en büyük sebebide bu.Ürünlerin eksi yanlarını saydıkları için firmalar kendilerini pek sevmiyorlar.Hatta General Mobile'ın kendilerine gıcıkları vardır.Zaten Levent abide videoda anlatmış fakat firma ismi vermemiş.Yerli telefon üreticisi deyip geçmiş.Bu firma General Mobile'dır.General Mobile Discovery ilk çıktığı zaman firmadan istemişlerdi ama firma göndermedi site okurlarından biri kendi aldığı telefonu yollayınca onu incelediler.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

iyimiş

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bunca yıldır pc ile iç içeyim, hiç isimlerini duymadım, bir Dh ye bak birde bunların sitesine, üzülerek görüyorum ki  " Dünyanın bir numaralı yöneticisi maalesef paradır, " 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yazık olucak ekibe

küfrederiz villalara kulübeden
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

flappy bird videolarıyla tanımıştım bende hiç duymadım öncesinden tanıtımda bi eksiklik olabilir.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

http://teknofis.net/wp-content/uploads/2013/06/leventpekcan-pizza.jpg

paranın olduğu yere koşmayıp ürünlerle taşşak geçip  kafasına göre ürün kötülerse böyle olur.

şu haline bak adamın. :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Reklam vs yok mu arada bir click edelim.? Ben mi korlestim.
    •_•) RitmFarbRacourci tarafından 06/May/14 13:35 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Düznleme; lag gecikkme sorunu, ileti cift gitmis.. :D RitmFarbRacourci tarafından 06/May/14 13:35 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_mali
    asi_mali's avatar
    Erkek

yazık bu kapitalist dünya da iyi işler her zaman cezalandırılıyor,üzüldüm bu hale düşmelerine :(   umarım ki bu krizi atlatırlar.

http://www.tahribat.com/forum/2017-mart-turkiye-ekonomik-krizi-223734/13 http://www.tahribat.com/forum/ulke-ekonomisi-doviz-ve-zamlar-genel-konu-224852/9
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

bu ekip dağılırsa yazık olur. 

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Daha önce duymadım ama videoyu izleyince samimi olmadıklarını hissettim.Sanki biz mecbur olduğumuz için plus yayına geçiyoruz, götümüz kalkmadı demek istemişler gibi.Plus yayına niye geçtiniz diyeceklere de verecek sağlam cevaplar bulmuşlar tabi..

Madem 1 milyon izlenmen var o zaman niye reklam almıyordun ? Reklam alarak, sponsor bularak bu iş devam edebilir.Eğer ürünlerin kötü yanlarını gizlemeden tanıtım yapıyorsan yinede sponsor bulabilirsin bence..

Toplam Hit: 5845 Toplam Mesaj: 37