Teknoseyir Zor Günler Geçiriyor
-
http://www.youtube.com/watch?v=cHnE5R-RNZA
Adamlar zor günler geçiriyormuş.Son olarak siteyi yenileyeceğiz olmazsa kepengi kapatırız diyorlar.
Bilmeyenler için Teknoseyir ; Ürün inceleme piyasasında efsanedir.Donanımhaber gibi reklam için dandik cihazları övmezler.Direk göte göt derler.Özellikle Levent Pekcan efsanedir.Zaten bu duruma düşmelerinin en büyük sebebide bu.Ürünlerin eksi yanlarını saydıkları için firmalar kendilerini pek sevmiyorlar.Hatta General Mobile'ın kendilerine gıcıkları vardır.Zaten Levent abide videoda anlatmış fakat firma ismi vermemiş.Yerli telefon üreticisi deyip geçmiş.Bu firma General Mobile'dır.General Mobile Discovery ilk çıktığı zaman firmadan istemişlerdi ama firma göndermedi site okurlarından biri kendi aldığı telefonu yollayınca onu incelediler.
-
iyimiş
-
Bunca yıldır pc ile iç içeyim, hiç isimlerini duymadım, bir Dh ye bak birde bunların sitesine, üzülerek görüyorum ki " Dünyanın bir numaralı yöneticisi maalesef paradır, "
-
yazık olucak ekibe
-
flappy bird videolarıyla tanımıştım bende hiç duymadım öncesinden tanıtımda bi eksiklik olabilir.
-

paranın olduğu yere koşmayıp ürünlerle taşşak geçip kafasına göre ürün kötülerse böyle olur.
şu haline bak adamın. :D
-
Reklam vs yok mu arada bir click edelim.? Ben mi korlestim.
•_•) RitmFarbRacourci tarafından 06/May/14 13:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Düznleme; lag gecikkme sorunu, ileti cift gitmis.. :D RitmFarbRacourci tarafından 06/May/14 13:35 tarihinde düzenlenmiştir
-
yazık bu kapitalist dünya da iyi işler her zaman cezalandırılıyor,üzüldüm bu hale düşmelerine :( umarım ki bu krizi atlatırlar.
-
bu ekip dağılırsa yazık olur.
-
Daha önce duymadım ama videoyu izleyince samimi olmadıklarını hissettim.Sanki biz mecbur olduğumuz için plus yayına geçiyoruz, götümüz kalkmadı demek istemişler gibi.Plus yayına niye geçtiniz diyeceklere de verecek sağlam cevaplar bulmuşlar tabi..
Madem 1 milyon izlenmen var o zaman niye reklam almıyordun ? Reklam alarak, sponsor bularak bu iş devam edebilir.Eğer ürünlerin kötü yanlarını gizlemeden tanıtım yapıyorsan yinede sponsor bulabilirsin bence..