Teknoseyir Zor Günler Geçiriyor
-
AbdullahAzad bunu yazdıCyberAngel bunu yazdı
Daha önce duymadım ama videoyu izleyince samimi olmadıklarını hissettim.Sanki biz mecbur olduğumuz için plus yayına geçiyoruz, götümüz kalkmadı demek istemişler gibi.Plus yayına niye geçtiniz diyeceklere de verecek sağlam cevaplar bulmuşlar tabi..
Madem 1 milyon izlenmen var o zaman niye reklam almıyordun ? Reklam alarak, sponsor bularak bu iş devam edebilir.Eğer ürünlerin kötü yanlarını gizlemeden tanıtım yapıyorsan yinede sponsor bulabilirsin bence..
sorduklarinin cevabini video'da vermisler hala soruyor musun?
CyberAngel bunu yazdı
Daha önce duymadım ama videoyu izleyince samimi olmadıklarını hissettim.Sanki biz mecbur olduğumuz için plus yayına geçiyoruz, götümüz kalkmadı demek istemişler gibi.Plus yayına niye geçtiniz diyeceklere de verecek sağlam cevaplar bulmuşlar tabi..
-
ilk günden beri takip ediyorum dh ile kıyas kabul edecek bir platform değil kesinlikle, adamların çizgisi belli açılırsa plus uyeliğe geçerim
-
Belki dedikleri kadar samimiler bilemem ama incelemerini izlerken bayiyor, cok hantallar uykum geliyor. Sonunu hiç getiremedim videolarının ama DH nin en kötü 2 si 1 ı sonuna kadar izliyorum baymiyor çünkü.
-
Discoveryi tanıtırlarken bile baymıştı ya. Telefon mu tanıtıyo firmaya mı sövüyo napıyodu anlamadım. Çok nüyük bi kayıp değil bence.
-
Bence destek olunması lazım. Herkes böyle eleştiri videoları çekemez kolay kolay helal olsun adamlara bir zamanlar model araba videolarını baya takip etmiştim. Destek olunmalımı nasıl ve ne şekilde bilemem ama yardımcı olurum.
-
Yaptıkları incelemeler sıkıcı donanimhaber bunlardan cok cok daha iyi
-
Kaybedenler kulübü, yazık.
-
benim acayip çok sevdiğim konsolüssüde aynı şekilde kapanmıştı :(
..açılırsa her türlü destek veririz :)
BerkayCit tarafından 06/May/14 13:00 tarihinde düzenlenmiştir -
bu devirde mesut çevik gibi yanar döner olmak gerek yoksa bu piyasada tutunmak çok zor
-
uzun süredir takip ediyorum. yaptıkları iş çok güzel. açık sözlü insanlar en azından.Sırf firmalarla aralarını iyi tutmak için kötü yönleri gizlemiyorlar. aylık dergi ücretinde olucak diyorlar ki aylık dergi maksimum 10tl olur o civarda kalıcaksa ben kesinlikle plus'a geçerim