Telefon Önerisi - Samsung M21
-
Ya peki ne alicaz arkadas biz andoridde
Kamera batarya hizi iyi olan
-
İlk mesajda yazdım hocam. M51 en alınabilir telefon şuan. Zaten batarya konusunda şuan piyasada rakipsiz.
-
mkyb bunu yazdı
İlk mesajda yazdım hocam. M51 en alınabilir telefon şuan. Zaten batarya konusunda şuan piyasada rakipsiz.
M51 mi A52 mi alınmalı sizce ?
-
M serisinin yazılımı kirpilmis vs diolar
-
Gerçek hayatta ağzı olanın konuştuğu gibi sanal dünyada da parmağı olan yazıyor. M serisinde gizli klasör ve 60 FPS video kaydı yok. İşlemci desteklemesine rağmen Samsung bilerek koymamış. Sonuçta adamlar hayır kurumu değil. Telefonları giriş seviyesi-orta seviye-amiral gemisi diye sınıflandırmak için böyle hileler yapıyorlar.
Gerçi gizli klasör, aramalarda ses kaydı gibi özellikler Hindistan ülkesi için olan romu yükleyince geliyor. Garantiye bir etkisi yok. Hatta ilginçtir Hindistan romunda telefonun çekim gücüde artıyor. Buda Samsung'un Türkiye'de sattığı telefonlarda yazılımla bilerek çekim gücünü kıstığını gösteriyor. Tahminim yasal olarak sar değeri düşük olsun diye bilerek yapılıyor.
Ha tabi dediğim gibi S20 FE'nin Snapdragon olanını bulabilirsen tam F / P telefonu.
M51 vs A52 demiş diğer arkadaş. Aralarında 200 liralık fark var. A52'nin işlemcisi bir tık daha iyi, ekranı 90 hz ama ekranı ve bataryası ufak.
mkyb tarafından 13/May/21 13:44 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Gerçek hayatta ağzı olanın konuştuğu gibi sanal dünyada da parmağı olan yazıyor. M serisinde gizli klasör ve 60 FPS video kaydı yok. İşlemci desteklemesine rağmen Samsung bilerek koymamış. Sonuçta adamlar hayır kurumu değil. Telefonları giriş seviyesi-orta seviye-amiral gemisi diye sınıflandırmak için böyle hileler yapıyorlar.
Gerçi gizli klasör, aramalarda ses kaydı gibi özellikler Hindistan ülkesi için olan romu yükleyince geliyor. Garantiye bir etkisi yok. Hatta ilginçtir Hindistan romunda telefonun çekim gücüde artıyor. Buda Samsung'un Türkiye'de sattığı telefonlarda yazılımla bilerek çekim gücünü kıstığını gösteriyor. Tahminim yasal olarak sar değeri düşük olsun diye bilerek yapılıyor.
Ha tabi dediğim gibi S20 FE'nin Snapdragon olanını bulabilirsen tam F / P telefonu.
M51 vs A52 demiş diğer arkadaş. Aralarında 200 liralık fark var. A52'nin işlemcisi bir tık daha iyi, ekranı 90 hz ama ekranı ve bataryası ufak.
m51 çift hatta sıkıntı yaratır mı a71 için baya kötü yorum şikayet vs varda şebeke sorunu. bunda da varmı acaba öyle şeyler
-
Çift hat sıkıntısız. İki hatta aynı anda VoLTE ve WoWiFi aktif olabiliyor. Sadece wifi çekim gücü zayıf.
mkyb tarafından 13/May/21 13:50 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Çift hat sıkıntısız. İki hatta aynı anda VoLTE ve WoWiFi aktif olabiliyor. Sadece wifi çekim gücü zayıf.
eyvallah değerli hocam sağolasın
-
Bunuda saticam anlasildi. Benim isim telefonla. Note 9 1 gun gidiodu benim yogun kullanimda gece yatarken 20 kaliodu. Bunu da aksam gelince takarim die kurmuştum kafamda ama pil degerinin cok altinda kaldi.
M31s m51 arasinda kamera nasıl fark yaratir.
Benim icin kamera hiz ve batarya onemli.
Tex kuryesiyim butun isimiz telefon. kargo tesliminde foto çıkıyorum note 9 cekemiodu karanlkk yerlerde. S20 fe cok iyi inanilmaz hizli ve net.
Zimmet alma isi telefonla ve kamera ile oluyor barkodu iyi okumasi lazım kameranın az isik gidince gren yapiodu note 9. S20 fe burdada inanilmaz.
Kullandigimiz program inanilmaz kasiodu note 9 da s20 de kasmanin esamesi yok.
Batarya isr tam bir hayal kirikligi oldu.
Tekrar dediğim gibi
Kamera batarya hiz. Benim icin cok onemli m51 bunlari verebilirmi.
Mkyb zaman ayırdığın icinde tesekkurler
-
Şuanda yasaktan dolayı kapalılar ama Pazartesi en yakın Samsung Shop'a veya elektronik mağazasına gidip M51'in teşhirini inceleyebilirsin. Görmeden burada biz ne desek boş.