Telefon Sorunlarınız
-
bundan once biçok simlock çözdüm ama 6680 hiç denemedim ama denerim ozelden msj at konuşalım istersen
-
arkadaşlar gizli numarayı görmeniz veya çözmeniz pek mümkün değil...çünkü numaranın gizli olmasını şöyle ayarlıyor...:
sen bi numara çeviriyosun baz istasyonu senin sinyalini alıyor daha sonra aradıgın kişiye yayın veren baz istasyonu da aradıgın kişiye arama cağrısı yolluyor ve ardından arayan kişinin numarasını yolluyor aradığın kişi de ekranda bu numarayı görüyor aaaaaaaaaa beni 0532******* die bi numara arıomuş dior.....
eğer ki sen numaranı gizliye ayarladıysan karşıdaki kişi sadece arama çağrısı alıyor arayan kişiyi göremiyor....
ama gizli numaranın çözülmesi şebekenin karmaşık sisteminin içinde mümkün , bunu yapan nasıl yapıor derseniz bilmem ama imkansız deil...zaten imkansız die bişi yoktur ;)
-
benim 3220 telfonum var galerideki öğeler kendiliğinden silindi ama hafızada var görüküyo yani kapladığı boyut var yardım edersen sevinirim 05354717191
-
Yaw hoja benim 6600 dan s40 telefonlara java oyun program vs. göndermek istiyorum. ama .jar dosyalarını gönderemiyorum. melodi faln olsa gidiyo. Napcaz bi yolu yokmu???
-
var olmazmı önce telefonuna seleQ programını kur sonra bu kurduun programla d: klasörü içine bi klasör oluştur hafıza kartına oluşturmuş olcaksın o klasörü sonrada istediin dosyaları at bu klasöre burdan istediin gibi seleQ programıyla atarsın dosyaları bende bi ara 3650 varken millete oyun atıp para kazanıodum:)
-
benim nokia 2600 telefonum var ve yılan oyunu yok lütfen bir yardım
-
ya bana missed call mu ne diye bi film vardı ya onun melodisini bulabilir misN?
-
filmin adını tam bilsende sölesen yardımcı olcam
-
Ya arkadaş bende Motorola C380 var. Telefonda konuşurken benim sesim karşıya boğuk biçimde gidiyo karşıdaki beni zar zor anlıyo. Bi çözüm yolu söleyin yaww
-
gvn666 bunu yazdı:
filmin adını tam bilsende sölesen yardımcı olcam
one missed call(cevapsız arama)halka'nın yapımcısı yapmıştı...onda ki öldüren melodi....
Toplam Hit: 5234 Toplam Mesaj: 25