Telefon Sorunlarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek

6670 var bende gprs'i açık nasıl kapatırım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek

Sorununun cevabı basit 2 veya 3 tane de değişik yöntem var

1-Uzunca no tuşuna basarsan kapanır ki bunu biliyo olmalısın denemiş ve sonuç alamamış olarak düşünüyorum

2-Web browser seçeneklerinde otomatik bağlan seçeneğini kaldırırsan bu sorun ortadan kalkar zırt bırt bağlanmaz

3-GPRS data servisi bağlı kaldığı sürece kontör yemez arkadaşlar dial up gibi düşünmeyin eğer bi

sayfa açarsanız sayfanın boyutu kadar kontor yer yani gprs bağlandığınızda ilk başta110.000lira bağlantı ücreti alınır ve sonrasında eğer sayfa refreshlemezseniz yada başka bir sayfaya gitmezseniz konörünüz gitmez.Örnek olarak benim telefonum nokia 7710 24 saat msn im açık telefonda ve sadece msj atıp aldığımda kontörüm gidiyo umarım anlatabilmişimdir...

..::GVN::..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    gvn666 bunu yazdı:

var olmazmı önce telefonuna seleQ programını kur sonra bu kurduun programla d: klasörü içine bi klasör oluştur hafıza kartına oluşturmuş olcaksın o klasörü sonrada istediin dosyaları at bu klasöre burdan istediin gibi seleQ programıyla atarsın dosyaları bende bi ara 3650 varken millete oyun atıp para kazanıodum:)

Eywalla h dostum, kusura bakma daha yeni teşekkür ediyorum, hemen deniyim dediğin yöntemi, doğrusu çok mantıklı geldi, bende aynı senin yaptığın gibi parayla oyun yükliicem, 1 java oyunu 50ykr, nasıl??
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kesikkafa
    kesikkafa's avatar
    Erkek

kardaş

elinde pog arşivini uplaad edip parlaşırsan sewiniriz.

Sizce bu bir vedamıydı?
Toplam Hit: 5233 Toplam Mesaj: 25