Telefon(Batarya)Patladı!
-
merhaba arkadaslar 5dkıka önce telefon yani batarya patladı..şarjda takılıyken celik batarya kullanıyordum bunun nedeni sizce ne olabilir bu arada fena tırsdım...
-
çelik batarya olması (yani normal batarya 750 küsür mA iken.çelik diye tabir edilen bataryanın 1.5 ile 2.5 A arası olması olabilirmi?)
-
gecmıs oalda hajjı sahte felanmıydı
-
nokia 7210 kullanıyorum ya şarjda kafadan 3-4gün gidiyordu cok memnundum... 2-3 senelik telefon yani cok sağlamdı ama batarya mahfetti ya bataryanın içi tamamen boşaldı cok berbat bi durum...
-
patlayan bataryanın ne kadar yakınındaydın?
-
geçmiş olsnn....20 lira daha fazla verip adam gibi batarya alsaydın böle olmazdı:)
-
ya telefon odadaydı iyiki ama oda tamamen kül haline geldi desem yeridir her taraf simsiyah olmus heryere sıcramıs yatak örtüsüde yanıyodu ucuz kurtardım götü baya bi şiddetliydi ses yaa...
-
adamın birinin cebinde patlamışta 1. dereceden yanık demişler bel bölgesine .) neyse öyle bir durum olmadığına sevindim:) ciddi ciddi nasıl patlar telefon :S alev falan oldu mu?
benzer bir olayda benim başıma geldi , Spot lambalar olur bilirsiniz 400 woltluk lablalar , yavaş yavaş lambayı yükseltirken biranda pat sesi , sonra şıngır şıngır o spot lambanın parçalanmış yüzlerce parçasının yere düşüş sesi , perdede yanıklar vs , kızgın camlar perdeyi deldi falan .. değişik bir olaydı.. O günden beri spot kullanmayız , korkarım spot lambalardan :)
-
orjinalse dava aç kulağımda patladı de belki bişiler kaparsın nokia'dan :)
-
hocam alev cıktımı bilmiyom ama ses baya bi şiddetliydiherşeyi fırlatmıstı işte batarya şişmiş içi bomboşdu ve telefonun arka kapagı erimişti ...
-
bildiğim kadarıyla çok şarjda bırakmaktan oluyo bu tür olaylar. naaptın hoca 10 saat şarj mı ettin?
geçmiş olsun bu arada ucuz kurtarmışın.