Telefon(Batarya)Patladı!
-
YakLaşık Bir YıL Önce Benimde Başıma GeLmişti, Meğerse OrjinaL oLmadığından KaynakLanmış Gittim Adamın Yakasına Yapmıştım Paramı Geri aLdım
-
ilk zamanlar gece takardım sabah alırdım şarjdan bgunde az kalmısdı şarjı öğleden sonra taktım işte aq salona gittim ses geldi odaya girdim yatakgın örtüsü tutusmus oda simsiyah olmus heryee parcalar sıcramıs batarya desen çükü tutmus hattada hiçbişi olmamış...
-
:D:D:D hahahhahaaaa uğaaa nıhaaa :D patladı telefon:D
ya moralim çok kötüydü. dedim giriyim tahribata. aktif konulara girer girmez bu msjı gördüm. girdim okudum çok mutlu oldum yaa. Allah razı olsun abi yaa :) kusura bakma bu arada
-
neden mutlu oldun olm anlamadım laa keşke bende gülebilsem aq şimdi oda leş gibi yanık kokuyo hala
-
al sana tahribat işte :D
bu olayı okuyup mutlu olabilen eleman bile çıkıyo daha ne diyim ben sizee :D
dengesiz herifler..
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------geçmiş olsnn....20 lira daha fazla verip adam gibi batarya alsaydın böle olmazdı:)
-----------------------------
bide arkadaşım allahtan telefonun yakınında deildin yoksa cok kötü zarar verirdi -
Tarantula bunu yazdı:
-----------------------------al sana tahribat işte :D
bu olayı okuyup mutlu olabilen eleman bile çıkıyo daha ne diyim ben sizee :D
dengesiz herifler..
-----------------------------komik tabiki. düşünsene... evdesin. herzaman kullandığın telefonu şarj ediyosun. şarj olan odanın ordan geçerken gıraaaav dite patlay telefon :D ilk başka bi ürkerim ne oluyo diye. sonra kendime gelirim ve o aradaki zamanı iyi değerlendirip öyle bi gülerimki şınav çekerek :D butür olayları çok severim. yolda tek başıma yürürken aklıma hep böyle tip tip şeyler gelir gülerim kendi kendime. yoldan geçenler bakar bana ne oluyo buna diye :D
-
hackteam_ bunu yazdı:
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------geçmiş olsnn....20 lira daha fazla verip adam gibi batarya alsaydın böle olmazdı:)
bide arkadaşım allahtan telefonun yakınında deildin yoksa cok kötü zarar verirdi
evet abi ya haklısın iyiki salondaydım zaten pc basındaydım telefonda pcnin ordaydı patlayınca zaten ilk işim pcye bakmak oldu parcalar sıcramıs klavyeye falan sonra yataga bakınca acı gerçeği anladım direk dısarı attım örtüyle beraber sonra işte parcaları topladım batarya cok fena olmus anlamadıgım hatta bi sorun yok... -
acı var mı acı???
-
büyük geçmiş olsun arkadaşım...
başıma ne geldi hemen anlatayım;bi gün şirketteyim (kuyum işi) satıcı eleman rus müşteriyi içeri aldı konusuyolar falan içecek söledim kapıdan bi çıktım nasıl bir patlama sesi geldi anlatamam meğerse 750lik ampül aşırı ısınmadan patlamış müşterinin up uzun sarı saçı alev almış saç bu sönmüyoda müşterinin kafaya vura vura tüm mağaza seferber olmustuk sönmesi için güzel bir anıydı tek taş ve hastane masraflarıyla kurtulmustu şirket