Telefonla Kontrol İle İlgili Elektronik Devreler...
-
@shockman hocam vaktim olunca hertürlü yardımı yapabilirim...o konuda bir şüphen olmasın ama iş ticari bir anlam taşıyorsa ozaman ücret karşılığı çalışırım çünki geçimimi öyle sağlıyorum :Dhocam bu arada çalıştığınız proje ne üzerine ve pic'e burada ne görev düşüyor?
@ativaran216 hocam biz modülü sipariş etmek için aradığımızda çoskun bey bize bu devrenin 3v ile çalıştığını felan anlattı tam olarak bilmiyorum ama eğer fatura istemezseniz ve 1 gün beklerseniz size max232'li deney borad'ı gönderebilirim dedi bizde eyv. dedik :D biz modül alma taraftarıydık ama hediye edilince atladık için açıkçası ....ayrıca pic konusunda eğer ben çoğunlukla pratik devreler vs. kuracam diyorsan basic yeterli olur..ama askeri amaçlı vs. tarzında projeler tasarlıyacaksan c ve asm şart ben şimdi c öğrenme derdindeyim...
bu arada roket motoru çalışmalarına başlıyorum yaz tatilinde çok süper çalışmalar sergileyebilirm...
kolay gelsin..
-
yani aslında bu işe yeni başlıyorum hatta su anda e-book pic basic pro okuyorum...
ama asıl gaye bu işin savunma sanaii, vs.. gelişmiş versiyonu tabi..
şimdilik basiti bi anlayalım artık dediğin gibi assembl. c den devam ederiz hele mantığı temel felsefesine bi aşina olalım..
Gerçi basic pro ile assembl. beraber götürmek baaya zor olur mu? nede olsa bir daha ki döneme 8086 emu ile programlıcaz bi bilgilen dir be hocam...
-
hala karar veremedim pic basic pro mu yoksa pic assembly mı kullanayım 2. kayıyorum heralde...Bu pic assembly bildigimiz assebly mı? Pic Assembly da heralde hada fazla hakım oluyoruz heralde karnlık kısım kalmıyo gibi(anladım kadarı ıle programlarken) ama daha zor görünüyor öğrenmesi.... sence ricin hocam anlarsın bu işten...
-
yapabileceğim bişey yok aslında ben sadece yol gösterebilirim bizzat ilgilinenem günde 10-15 kişi ekliyo yardım et bize diye ama hangi biriyle uğraşcan...karar senin kararın...kolay gelsin...
-
hocam haklısın bende aldım baya bugun alıs-veris yaptım 16F84A-628 felan aldım gozume assemby kestirdim bakalım ne kadar kendimizi geliştirebilecez sabaha pic kursuna baslıyorum hadi kolay gelsin...